“Biz üvey evlat yerine konulmaktan bıktık”

“Biz üvey evlat yerine konulmaktan bıktık”
banner13
banner3

Musa Mahallesi Kurt Sokak’ta ikamet eden vatandaşlar mahallelerindeki sorunlar nedeniyle isyan etti. 2019 yerel seçimlerinden önce köy vasfında iken ilçe merkezine bağlanan Musa Mahallesi Kurt Sokak’ta Belediye’ye bağlandıktan sonra hiçbir çalışma yapılmadı. Çöp konteynırı dahi bulunmayan mahallenin sakinleri yolların bozuk olması nedeniyle sorunları ile ilgilenmeyen İnebolu Belediyesine sitem etti.

YOL YOL DEĞİL PATATES TARLASI!

Yollarının bakımsızlıktan çukur çukur, adeta patates tarlasına döndüğünü belirten mahalle sakinleri gazetemizi arayarak sorunları ile ilgilenmeyen yetkililere tepki gösterdi.

Mahalle sakinleri gazetemize yaptığı açıklamada; “Musa Mahallesi Kurt Sokak’ta seçimden sonra mahalleye geçtiği günden itibaren bir kez olsun bakım çalışması yapılmadı. Sokağımızda çöp konteynırı dahi yok, yollarımız patates tarlası gibi güneşli havada bile yolda zor gidiliyor. Hiçbir şekilde bakım yapılmıyor mahallemizin içme su deposunun taşan suları ve yağmur suları yolumuza akıyor ve yolumuzu mahvediyor. Yolumuzun bozuk olması nedeniyle araçlarımız zarar görüyor. Yaşadığımız sıkıntılarımız her geçen zaman daha artmaktadır Biz üvey evlat yerine konulmaktan bıktık. Lütfen seçimden seçime sokağımıza gelmeyin ihtiyacımız olduğunda da gelin derdimizi dinlemek için.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER