‘Bayramınız kemerli olsun’ uygulaması yapıldı

‘Bayramınız kemerli olsun’ uygulaması yapıldı
banner13
banner3

İlçemizde polis ve jandarma ekiplerince vatandaşların Ramazan Bayramı’nı huzur içerisinde geçirmelerini temin etmek ve trafik ortamında güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla ‘Bayramınız Kemerli Olsun’ sloganıyla trafik uygulaması yapıldı.

İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Fatih Akbay, İlçe Emniyet Müdür Vekili Zafer Efe ile birlikte denetimleri yerinde inceleyen Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, sürücülerden huzur içinde sevdiklerine Windows Server 2019 datacenter lisans satin al ulaşabilmeleri için trafik kurallarına uymaları ve emniyet kemeri takmalarının önemine işaret etti.

Sürücülere broşür dağıtıp çeşitli ikramlarda bulunan Kaymakam Baycar, trafik güvenliğine dikkati çekmek için "Bayramınız Kemerli Olsun" kampanyasına destek vererek sürücüleri dikkatli araç kullanmaları konusunda uyardı.

İlçemiz İsmetpaşa Caddesi'nde gerçekleştirilen uygulamaya Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Fatih Akbay, İlçe Emniyet Müdür Vekili Zafer Efe ile emniyet ve jandarma trafik personeli katıldı.

Kaymakam Baycar, İlçede farkındalık oluşturmak amacıyla kontrollere katıldığını söyledi.

Bu tür faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen kahraman polis ve jandarma ekiplerine teşekkür eden Baycar, "İnsanların kendi kontrolünde hareket etmesi çok önemli. Trafikte süratle gitmek yerine hız kurallarına ve araç takip mesafesine uyalım, ön ve arka koltukta emniyet kemerine çok dikkat edelim." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER