Azize Ana Dayanışması

Necmi Hoca, kanser tedavisi gören eski öğrencisi için yardım kampanyası başlattı.

Azize Ana Dayanışması
banner13
banner3

Azize Ana YİBO Eski Okul Müdürü Necmi Mankaloğlu, kanser tedavisi gören eski öğrencisine sahip çıkarak tedavisi için yardım kampanyası başlattı. İlçemiz Aşağı Hatıpbağı mahallesinde yaşayan ve lenfoma kanseri tedavisi gören 34 yaşındaki Ersin Alagöz kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

İnebolu Kaymakamlığı, kanser tedavisi gören Ersin Alagöz için yardım kampanyası başlatılmasına onay verdi. Okul Müdürü Necmi Mankaloğlu, Ali Gürsoy ve Celal Baltaoğlu kanser tedavisi gören Ersin Alagöz için İnebolu Kaymakamlığına yardım kampanyası başlatılması için direkçe ile başvuru da bulundular. Kaymakamlık dilekçeye yazılı karşılık vererek, 03.05.2021 ile 03.05.2022 tarihleri arasında 1 yıllığına yardım toplama kampanyası başlatılmasına olur verdi.

Kanser Hastası öğrencisine sahip çıkan eski Azize Ana Yatılı Bölge Okul Müdürü Necmi Mankaloğlu gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’ Ersin Alagöz, annesi Şerife Alagöz 1991 yılında Cuhadoruğunda canice katledildikten sonra diğer iki abisi ile birlikte Azize Ana Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’na yatılı olarak geldiler. Burada okul eğitimlerini tamamladıktan sonra İstanbul’da iş hayatına atıldılar ve Ersin Alagöz İstanbul’da bir Kastamonulu bir vatandaşımızın fabrikasında çalışırken rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırılıyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde yapılan tetkiklerinde lenfoma kanseri 3.evresine hastalığına yakalandığı ortaya çıkıyor. 2 yıl boyunca kemoterapi tedavisi görüyor ve çeşitli tetkikleri devam etmektedir. Kendisinin %40 iş göremez raporu bulunmaktadır ve iş göremez raporundan dolayı iş yerinden ayrılmak zorunda kalmıştır. Görev yaptığım okulda beraber çalıştığım arkadaşım Necati Küpoğlu’nun vasıtasıyla konuyu öğrendim. Daha sonra Ersin Alagöz ile irtibata geçerek kendisi ile yüz yüze görüştük.  Ersin Alagöz’ün İstanbul’da çalışamayacağına ve oralarda mağdur olmaması için İnebolu’ya gelmesi konusunda tavsiye de bulundum.  İnebolu’da biz Azize Ana YİBO ailesi olarak hayırsever esnaflarımızla beraber kendisine destek çıkacağımızı ve konuyu basın mensupları ile birlikte paylaşacağımızı ve Kaymakamlık ile de görüşerek de oradan da sosyal yardım alması konusunda girişimlerde bulunacağımızı söyledim.  Ersin Alagöz kardeşimiz yaklaşık 1,5 ay önce İnebolu’ya geldi ve 10 günlük evdeki karantinasından sonra da resmi işlemlere başlattık. Kaymakamlık onayı ile 3 kişilik bir komite oluşturulmasın ardından Ali Gürsoy, Celal Baltaoğlu ve Necmi Mankaloğlu adına ziraat bankasından hem TL hesap açıldı ve yurtdışından gelecek destekleri karşılamak amacıyla Euro hesabı da açıldı.   Sağlığına kavuşmak için kendisine yardım eli uzatan kişilere şimdiden teşekkür ediyor, tüm hastalara acil şifalar diliyorum.  Ziraat Bankası HESAP NUMARALARI: TR78 0001 0001 2809 1268 7850 07.   EUR Hesap: TR51 0001 0001 2809 1268 7850 08.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2021, 17:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa kalfa
Mustafa kalfa - 3 yıl Önce

İnsanlar kime yardım yapalım diye düşünmesin iştegerçek ihtiyacı olan bir insan öncük yapanlardan ve yardım edenlerden Allahrazı olsun

Seyfi Tunoglu
Seyfi Tunoglu - 3 yıl Önce

Tüm hastalarimiza acil sifalar diliyorum Bu anlamlı kampanyayı yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum Inebluda bir dernek oluşturmak gerçek ihtiyaç sahibi mağdur hastalarimiza daha fazla dokunabilsek ilcemiz adına daha iyi olur Ben bu ışte canı gönülden varim

Muammer Çelik
Muammer Çelik - 3 yıl Önce

Her zaman söylerim yoruma gerek yok böyle güzel hayırsever insanların olması o yerin güzelliğini oluşturur. Var olun öğretmenlerim.

Muzaffer SALCI
Muzaffer SALCI - 3 yıl Önce

Geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.Faydamız dokunursa ne mutlu bize.Necmi,Ali ve Celal,Teşekkürler...

Hamza
Hamza - 3 yıl Önce

Allah şifasını versin.yalnız kanser hastasına en son verilecek şey şeker ve resimde görülen pastayı hangi davar verdi ise büyük hata yapmış.

Muzaffer çolak
Muzaffer çolak - 3 yıl Önce

Rabbim şifalar versin inşaAllah

Teyit Eden Adam
Teyit Eden Adam - 3 yıl Önce

Yukarıdaki haberiniz ile ilgili

Ben kaymakamlığı aradım teyit ettim 0386 811 4038 kaymakamlığın numarası, vakıflardan organize ediliyormuş izni varmış Kaymakamlığın. Sizde teyit edip haberin altına eklerseniz

Ziraat Bankası İnebolu Şubesi
Hesap ismi: Celal Baltaoğlu yada Necmi Mankaoğlu

TL HESABI :
TR78 0001 0001 2809 1268 7850 07

Euro Hesabı
TR51 0001 0001 2809 1268 7850 08

SIRADAKİ HABER