Aspana Pizza tescillendi

banner3

2020 yılının Aralık ayında açılarak İnebolu halkına hizmet vermeye başlayan Aspana Pizza artık bir marka oldu.

Şenol Aydın eşi Hatice Aydın ile birlikte yıllardır hayalini kurdukları işyerlerini 2020 yılının Aralık ayında gerçekleştirerek Aspana Pizza’yı açtı. Adını İlişi’nin üzerindeki Aspana Kayası’ndan alan Aspana Pizza, kısa sürede İnebolu halkı tarafından sevilerek adını duyurdu. Aydın ailesi, Aspana Pizza’nın adına patent alarak tescilletirdi.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Şenol Aydın, İnebolu halkına açıldıkları günden bu yana kaliteli hizmet sunmaya çalıştıklarını ve bunun karşılığında da markalarını tescil ettirmek amacıyla başvurdukları Türk Patent Enstitüsü’nden olumlu yanıt geldiğini söyledi.

2006 yılında İstanbul’dan İnebolu’ya geldiklerini belirten Şenol Aydın; “İnebolu’da ne iş yapabiliriz diye düşünürken Pizzacılık aklımıza gelmişti. Çünkü İnebolu’da bir eksikliğini görmüştük. Fakat daha sonra yer bulma noktasında sıkıntılar çektik. Arıcılığa başlamamızdan dolayı da bu işimizi askıya almıştık. Ama bu bizde her sene düşündüğümüz bir hayalimizdi. Eşim Hatice Hanım ile beraber devamlı evde bir çalışmalar yapardık bu konuda. En sonunda da kendimizi hazır olduğumuzu hissettiğimiz anda da yapabileceğimiz düşünerek bu yola çıktık. İnebolu’da yaptığımız pizzayı sevdi. Pizzamızı iyi yaptığımızı düşünerek markamızın ismi Aspana karşımıza çıktı.  İlişi’nin üzerinde Aspana Kayası diye bir yer olduğunu öğrendik. Markamızın ismi de bize oradan geldi ve bu ismi de İnebolu’ya özel bir şey olsun diye bu ismi de tescil ettirip marka adına altına aldık. İnebolu halkının sayesinde hizmet etmeye devam ediyoruz. Aspana markamız İnebolu’ya hayırlı uğurlu olsun. İnebolu’muza en iyi hizmeti verebilmek için her şeyi yapacağız‘’ dedi.  

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2022, 19:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
şahin
şahin - 2 yıl Önce

markanız hayırlı olsun ama başvuru yaparken 30. sınıfta da başvuru yapmış olsaydınız keşke

SIRADAKİ HABER