Araç Muayene İstasyonu hizmete başladı

Araç Muayene İstasyonu hizmete başladı
banner13
banner3

İnebolu-Abana yolundaki Yakaboyu Mahallesi, İskelle Mevkisinde, 5 bin 500 m2‘lik alana kurulan Araç Muayene İstasyonu tesisi hizmete açıldı. İlk araç muayenesini Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, kendi özel aracını yaptırdı.  Hizmete açılan TÜVTÜRK Araç Muayene istasyonun ileriki günlerde açılış programına alınacağı belirtildi.

İNEBOLU’YA ÇOK YAKIŞTI

TÜVTÜRK Araç Muayene istasyonu incelemeler bulunan Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay yaptığı açıklamada; ‘’ TÜVTÜRK Araç Muayene istasyonu ilçemize gerçekten ihtiyacı olan bir yatırımdı. Bunu da yapmak bizlere nasip oldu Cumhuriyetimizin 100. Yılında ecdadımızın ruhu yad olsun. TÜVTÜRK Araç Muayene istasyonu İnebolu’ya çok yakıştı ve İlçemize ekonomik destek sağlayacak. Biz TÜVTÜRK Araç Muayene istasyonu için destek olan bütün firma yetkililerine çok teşekkür ediyorum. ‘’

İNEBOLU’YA DA BİR HAREKETLİLİK SAĞLAYACAKTIR

Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Sumak gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’ İnebolu ilçemize TÜVTÜRK Araç Muayene istasyonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Vatandaşlarımız randevularını ücretsiz olarak alabilirler. Vatandaşımız maalesef kopyalanmış bire bir aynısı yapılmış, internet sitelerinin tuzağına düşerek bir kredi kartı ödemeye yönlendirilip randevu almaya çalışıyorlar kesinlikle randevular ücretsizdir.  Randevularınızı telefondan veya TÜVTÜRK’ün internet sitesinden alabilirsiniz. Randevu alabilmeniz için taşıt cezası veya vergi borcu olmaması gerekmektedir ve sigorta poliçesinin olması gerekmektedir. Burası tek kanalı bir istasyon olduğu için günde 100 araç muayenesi yapılabilir. Burası tek kanallı bir istasyon olduğu için biz yıl ortalamasına hesaplama yapılıyor. Biz artık İnebolu’da bir randevu ve Araç Muayene istasyonu sıkıntısını görmüyoruz. Bu sadece İnebolu için değil diğer ilçeler içinde geçerlidir. Bu Araç Muayene istasyonu İnebolu’ya da bir hareketlilik sağlayacaktır. Sanayi de ve birçok iş yerinde canlanma olacaktır. Bu istasyonda İnebolu’nun evladı olan arkadaşlar çalışmaktadır.  İnebolu’muza hayırlı uğurlu olsun inşallah. ‘’  dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2023, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER