Aile Destek Merkezi Sergisi açıldı

Aile Destek Merkezi Sergisi açıldı
banner13
banner3

İnebolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerinin el emeği ürünlerinin sunum ve satışının yapılacağı sergi açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Kaymakam Ahmet Vezir Baycar; ‘’Bu sergimizin arkasında çok ciddi bir emek var, yaklaşık bir yıldır el emeği göz nuru ürünlerimizi kadınlarımız ilmek ilmek işliyorlar. ADEM Projesi bizim ilçemizdeki kadınlarımıza çok güzel bir hareket getirdi ve getirmeye devam edecek. ADEM Projesi ile birçok kursu hayata geçirdik. Çanakkale, Bursa gezisini beraber icra ettik.  Bunun gibi etkinlikleri ilk senesi olmasına rağmen başarı ile hayata geçirdik. 2024 yılında da bu projenin içerisine başka kurslar katarak devam ettireceğiz. Bizim için ADEM için planlığımız çok güzel tarihi bir binanızın tadilatını bitirmiş olduk,  hem Aile Destek Merkezi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızı o binaya taşıyacağız, bir sosyal Politikalar binası olarak hizmete açacağız. 2024’ün ADEM Projesi programını da Bakanlığa teklif ettik, inşallah bir sene daha açılmasını istiyoruz, her sene açılmasını ve devam etmesini arzuluyoruz. İnşallah bundan sonra da devam edecek, 2024 yılında da ADEM Projesi ile yeni aktifeler ile hareket sağlayacağız. Boyranaltında sizlere bir satış yeri inşallah açacağız. İnşallah bu yaza satış yerimizi hazır edeceğiz. ADEM merkezimizin sergisinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. ‘’ dedi.

Serginin açılış kurdelesini Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, eşi Dilek Özay ve kurum amirleri kesti. Ardından sergi gezildi.

Osman Sungur Motel’de düzenlenen sergi, 5 Ocak tarihine kadar devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER