Ülkemizin kuru gıda sektörünün lider firması Reis Gıda “9 Haziran İnebolu Şeref ve Kahramanlık Günü” için yola çıkan ve 15 gün boyunca İstanbul’dan İnebolu’ya Kürek çekecek “İnebolu Kano” ekibine destek vererek yine sporun ve sporcunun yanında olduğunu gösterdi.

Reis Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Işılay Reis Yorgun, şunları söyledi: “Milli Mücadelede cephanelerin cepheye gönderilmesinde stratejik önemi olan Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gözüm Sakarya’da Kulağım İnebolu’da” dediği İstiklal Madalyalı tek ilçe olan İnebolu’muzun 101. Yılı için gerçekleştirilen bu projede Kano ekibimizin sponsoru olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. 9 Haziran 1921 Yiğit İnebolu'luların Kurtuluş Savaşında göstermiş oldukları fedakarlıkların ve cesaretin günü. Bizde bugün, Kabataş İnebolu sokağının karşısından kanolarını suya çıkararak İnebolu (Kastamonu) Limanı’na kadar kürek çekecek olan kano ekibimiz Ahmet Ergün ve Keremhan Kara’yı yolcu etmek için buradayız. Kano ekibimizi canı gönülden kutlarım.  Sizlerle bu güzel ortamda bir arada olmak hemşerilerimiz ile buluşmak bizleri çok mutlu etti.

Biz Reis ailesi olarak, sporun ve sporcunun her zaman yanında yer almak istiyoruz. Yapmış olduğumuz sosyal sorumluluk projelerimizde de görüldüğü gibi sağlıklı beslenme ve sporun gerekliliğinin altını çiziyoruz.

Hep birlikte, nice başarılara imza atmayı temenni ederek, sporcularımıza sağlık dolu başarılı bir yolculuk dilerim. Yolları açık olsun” diye konuştu.


Editör: TE Bilisim