3F Tekstil İnebolu'nun İstihdam Kapısı Oldu

İkiçay Mevkiine İkinci Bahar Tekstilin tahliyesinden sonra kurulan 3F Tekstil Fabrikası ilçemizin istihdam kapısı oldu.

3F Tekstil İnebolu'nun İstihdam Kapısı Oldu
banner13
banner3

İkiçay Mevkiine İkinci Bahar Tekstilin tahliyesinden sonra kurulan 3F Tekstil Fabrikası ilçemizin istihdam kapısı oldu.

2015 yılında ihracata başlayan 3F Teksti San. ve Dış Tic A.Ş. hızla büyümeye devam ediyor. Merkez Fabrikası Çorum'da bulunan firmanın İnebolu İkiçay Mevkiindeki fabrikası ile birlikte 3 fabrikada 600 e yakın işçi istihdamı sağlıyor. İstanbul Yenibosna’da ki Vizyon Park'ta ayrıca bir dizayn ve satış ofisi bulunan 3F Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. nin bu ofis üzerinden Mango, Zara,  Defakto, WC Vaikiki gibi dünyaca ünlü markalar için direkt ihracat yapıyor. Ayrıca İspanya, İngiltere ve Almanya markalarına dış giyim üretim yapıyor.

İnebolu İkiçay Mevkiine kurulduktan sonra sürekli işçi sayısını artıran 3F Tekstil’in sorumlu Müdürü Özkan Özdemir, şuan 170 çalışan olduğunu işçi kapasitesi 300 kişiye kadar çıkarmak istediklerini belirterek kalifiye elemana ihtiyaçları olduğunu belirtti.

 Özdemir, ’’Tekstil Sektörümüzde ihracatçılar olarak bizim üstümüze düşen görev daha çok çalışmaktır. Birçok yatırımcı eski pozisyonlarını korur yada faaliyetlerini küçültürken biz üretim çalışmalarımıza daha çok hız verdik, fabrikamızda sadece bayan kıyafeti olarak buluz, elbise, pantolon gibi ürünler üretiyoruz,’’dedi.

‘İnebolu’nun İnsanları Çalışkan ve Fedakar’

Özdemir ‘’İlçesinin insan yapısı gerçekten çok iyi, çok çalışkanlar, dürüstler, yardımseverler, işçilerimiz burada bizlere çok yarımcı oluyorlar, burada olan huzuru başka tekstil fabrikalarında bulunmaz. Biz çalışan personellerimizde burada saygı ve sevgi içerisinde büyük bir aileyiz. Bizler çalışan personellerimize kesinlikle şiddet ve baskı yapmıyoruz,  bağırıp çağırmıyoruz, hatalarında sadece güler yüzle uyarı da bulunuyoruz. İşçilerimizin arasında aileyi bozacak olan olursa da kurallar ve şartlar neyse gereği yapılır, kesinlikle aile huzurumuzu bozdurmayız. Bizim şirketimizin bir özelliği de  aile çatısı altında  işçilerimizde çalışmaktır. Bizim güler yüzümüz ve çalışan personelimizin güler yüzü ile fabrikamızı daha çok yükseklere taşımayı amaçlıyoruz.”

‘’Kalifiyeli Elemana İhtiyacımız var ’’

“3F” adının İngilizce’deki Fashion (Moda), Flexibel (Esnek) ve Fast (Hızlı) kelimelerinin baş harflerinden oluştuğunu belirten Özdemir; “Ülke genelinde tekstil sektörü çalıştıracak kalifiye eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yetişmiş işi bilen elemanlara ihtiyacımız var. Tekstil sektöründe ilçede kalıcı olmayı hedefliyoruz. İlçeye istihdam sağlamak için büyük hedeflerimiz var. Fabrikamızda şuan 170 çalışan personelimiz bulunuyor ama hedeflerimize ulaşmak için kalifiyeli elamanları arama çapası içerisindeyiz. Buralarda yetişen çok kaliteli elemanlar var, onlar burayı yönetsin istiyoruz. Fabrikamıza ait 10 tane aracımızla çalışan personellerimizi ilçe merkezi ve köyler ile Küre, Abana, Bozkurt gibi ilçelere servis gönderiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018, 10:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yaşar yılmaz
Yaşar yılmaz - 4 yıl Önce

Kutluyorum ve başarılar diliyorum.

SIRADAKİ HABER