1 tır ve 2 kamyon yakacak yardımı Hatay’a gönderildi

1 tır ve 2 kamyon yakacak yardımı Hatay’a gönderildi
banner13
banner3

İnebolu Kaymakamlığı öncülüğünde, Orman İşlet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı, İnebolu Devlet Hastanesi Sağlık Personelleri ve Hayırsever vatandaşların desteği ile 2 kamyon ve 1 adet Tır olmak yakacak yardımı Hatay’a dualar eşliğinde gönderildi.

Liman içerisinde düzenlenen uğurlama törenine, Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, Orman İşletme Müdürü Azmi Şenel ve Gümrük Müdürü Metin Kartal, kurum amirleri ve personelleri katıldı.

Uğurlama töreninde açıklamada bulunan Kaymakam Ahmet Vezir Baycar; ‘’Deprem ilk yaşandığı günden bu tarafa İnebolu olarak tenakuz halindeyiz. Bizlere ulaşan yardımları deprem bölgelerine ulaştırıyoruz. Bu da hep beraber herkes elinden geleni yaparak, birlik beraberlik ruhu yapıyoruz. Geçen hafta itibariyle 3 Tır yardımımızı yolladık. Onun dışında da bir hayırseverimiz tarafından 2 kamyon odun yakacağı yüklenerek deprem bölgesine ulaştırıldı. 1 Tır ve 2 kamyon olmak üzere yakacak yardımımızı deprem bölgesine ulaştırıyoruz. Yakacak sıkıntı olan o bölge için hemen harekete geçtik. Kamu Kurumları ve hayırseverimizin destekleri ile bu Tır ve Kamyonlarımız dolduruldu. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyorum. Deprem bölgesinde vefat eden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da Allah’tan şifalar diliyorum. İnşallah hepimizin destekleri ile millet olarak bununda üstesinden geleceğiz. ‘’ dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay ise yaptığı açıklamada; ‘’ İlçemizden Kamu Kurumları ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile temin edilen 3 kamyon yakacak odun, Hatay bölgesi yola çıkacak. Hayır sahiplerini hayırları kabul olsun, inşallah el birliği ile vatanımızı milletimizi tekrardan ayağa kaldıracağız. Desteklerinizi bekliyoruz, 25 Ağustos Kapalı Spor Salonunda önümüzdeki hafta içerisinde tekrar bir yeni araç göndereceğiz. Dördüncü kez göndereceğimiz araç içinde desteklerinizi tekrardan bekliyoruz. ‘’ ifadelerini kullandı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER