İnebolu Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2026 yılı Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İnebolu Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2026 yılı Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Kaymakam Necdet Uçar başkanlığında; İl Genel Meclis Üyeleri Erkan Kürekçi ve Cemil Almış, KHGB Müdürü Akif Esgel, İlçe Özel İdare Müdürü Ali İhsan Kuz ve köy muhtarların katılımlarıyla Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Karadeniz Tur’da yeni başkan Serkan Sarıgül oldu
Karadeniz Tur’da yeni başkan Serkan Sarıgül oldu
İçeriği Görüntüle

Toplantıda; 2026 yılı bütçe planlaması kapsamında yapılacak hizmetler değerlendirildi. 2026 yılı taslak bütçe, çalışma ve yatırım programı, gibi gündem maddeleri ele alındı. Muhtarların talepleri dinlenerek, yerel ihtiyaçlara yönelik çözüm önerileri paylaşıldı. İnebolu’nun köylerine daha etkin ve hızlı hizmet ulaştırmak amacıyla yapılan bu toplantı, birlik ve koordinasyonun önemini bir kez daha ortaya koydu.

KHGB BİRLİK ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI

Köylere Hizmet Götürme Birliği için yapılan encümen seçiminde sonucunda Akkonak Köyü Muhtarı Emrullah Nalbant ve Hürmetli Köyü muhtarı Turgay Erdem, Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeliğine seçildi.