İYİ Parti 4. Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Kongrede İYİ Parti İnebolu ilçe başkanı Ramazan Gül güven tazeledi.
Kongreye İYİ Parti Kastamonu İl başkanı Metin Yazkan, İyi parti ilçe başkanları, partili üyeler ve vatandaşlar katıldı.
Tek liste halinde seçime giren mevcut başkan Ramazan Gül, oyların çoğunluğunu alarak yeniden ilçe başkanı seçildi.
Ramazan Gül’ün yönetim kurulu listesinde; İsmail Çakır, Sevinç Çıtır, Hasan Kale, Necati Özer, İrfan Akyol, Salahattin Doğan, F. Aynur Çelebi, Şakir Kara, Hanife Akyol, Hasan Aydınlı, Mustafa Abdiusta, Talip Özkan, Yaşar Armutçu yer aldı.
Yönetim kurulu yedek listesinde ise; Ali Abancı, Mustafa Bayraktar, Nihat Özcan, Ramazan Kırcı, Kazım Bozoklu, Muhittin Kara, Mustafa Ercan, İlker Kaba yer buldu.
İYİ Parti İlçe Başkanı Ramazan Gül kongre de yaptığı konuşmada; ‘’ Cesurlar hareketi olarak Yaklaşık 10 yıl önce çıktığımız bu yolda aramızdan ayrılan başta kurucu başkanımız Merhum Ahmet Nuri Çelebi başkanımıza ve ahirete irtihal eden diğer arkadaşlarımıza yüce Allahtan rahmet diliyorum. ‘’ dedi.
TERÖRÜN BEBEK KATİLLERİNİN VE ONUN DESTEKÇİLERİNİN KARŞISINDAYIZ
Başkan Gül; ‘’ İYİ parti adaletin özgürlüğün ve milletimizin refahının savunucusu olarak doğdu. Mustafa kemal Atatürk’ün gözüm Sakarya’da kulağım İnebolu’da sözünün geçtiği Karadeniz’in incisi İnebolu’da bu bayrağı taşımak bizler için büyük bir onurdur. Ülkemiz zor günlerden geçiyor ekonomik kriz adaletsizlik ve liyakatsizlik yetmezmiş gibi birde bölücü terörün gölgesiyle mücadele ediyoruz. Bebek katili Öcalan ve onun uzantıları milletimizin birliğin akılarınca tehdit ediyorlar. İyi parti olarak bizim duruşumuz nettir. Terörün bebek katillerinin ve onun destekçilerinin karşısındayız.
TÜRKİYE’MİZ ÇOK SAYIDA ZORLUKLA YÜZ YÜZEDİR
Gül sözlerini şöyle sürdürdü; ‘’ Değerli arkadaşlar iyi parti cesurlar hareketidir. Biz korkmadan yılmadan hakikatleri söyleyeceğiz çünkü biz bu toprakların birliğine ve milletimizin geleceğine inanıyoruz. Bugün Türkiye’miz çok sayıda zorlukla yüz yüzedir. Başta enflasyon alım gücünün azalması yaşam kalitemizin düşmesi hepimizin gündemindedir. Bu kongre bizim için yenilenme güçlenme fırsatıdır birlikte omuz omuza daha güçlü bir iyi parti için çalışacağız gençlerimizin geleceğe umutla bakmasını esnafımızın yüzünün gülmesini çiftçimizin emeğinin karşılığını almasını sağlayacağız.’’