Sevgi ve özlemle KALBİMİZDESİN

Sevgi ve özlemle KALBİMİZDESİN
banner13
banner3

Bağımsızlık savaşımızın Başkomutanı, ülkemizi çağdaş dünyanın bir üyesi yapan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 85. yılında, bu topraklarda hür ve bağımsız nasıl yaşayabileceğimiz, dünyayla nasıl yarışabileceğimiz, bu topraklarda gözü olanlarla nasıl başedebileceğimizle ilgili tüm yaptıkları ve söylediklerinin her gün bir kez daha doğrulandığını görüp hatırlayarak saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Atamızın ölüm yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de saat 09.05’te hayat duracak; Büyük Kurtarıcı’nın anısı önünde saygı duruşunda bulunulacak. İlçemizdeki resmi anma töreni 08.45'de Atatürk Anıtı önünde yapılacak.

ÇELENK SUNMA TÖRENİ
Tören, 10 Kasım Cuma günü Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayacak. Saat 09:05'de saygı duruşu, İstiklal Marşı ve bayrakların yarıya indirilmesiyle devam edecek. Daha sonra 09:45’de Türk Ocağı binasında Mini Resim Sergisi gezilecek.

ANMA PROGRAMI TÜRK OCAĞI BİNASINDA YAPILACAK
Ardından Saat: 10:00’da Mehmet Bülent Özyürük Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan anma programı için İstiklal Yolu Türk Ocağı Konferans salonuna geçilecek.
Türk Ocağındaki anma program ise şöyle; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Günün Anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, Hüseyin Avni İlkokulu öğrencileri Melodika Gösterisi ve Oratoryo gösterisi ile son bulacak.



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER