Dalgakıran 18 oy farkla kaybetti

Dalgakıran 18 oy farkla kaybetti
banner13
banner3

İstanbul Sanayi Odası başkan adayları Erdal Bahçıvan ile İnebolulu hemşehrimiz Adnan Dalgakıran’ın yönetim kurulu listeleri için oy verme işlemi sona erdi.

Açıklanan sonuçlara göre mevcut Başkan Erdal Bahçıvan yeniden başkan seçildi.

Yaklaşık 22 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük sanayi odası olan İstanbul Sanayi Odası (İSO) başkanını seçti. İSO’nun, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegelerinin belirlenmesi için Odakule’deki genel merkezinde sabah 09:00 itibariyle başlayan oy verme işlemi 17:00’da sona erdi. Sona eren oy verme işleminden sonra İSO’nun yeni dönem başkanı mevcut Başkan Erdal Bahçıvan oldu. Bahçıvan seçimi 74 oy ile kazanırken, güçlü aday Dalgakıran ise 56 oy alarak başkanlığı kaybetti.

Erdal Bahçıvan’ın Kerim Çolakoğlu, Kemal Akar, Aydın Aslandağ isimlerinin de içinde bulunduğu yönetim kurulu aday listesinde yer alan isimler şöyle: Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: İrfan Özhamaratlı, Kemal Akar, Cemal Keleş, Sultan Tepe, Vehbi Canpolat, Celal Kaya, İnan Altınbaş, Hüseyin Çetin, Faruk Sarı ve Murat Çökmez. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Kenan Baytaş, Saadettin Kaşıkırık, Yalçın Çağlar, Suat Öztürk, Mehmet Şenocak, Aydın Aslandağ, Fuat Küçük, Adem Genç, Kerim Çolakoğlu, ve Abdurrahman Uzun. TOBB Delegeleri listesinde ise: Mehmet Büyükekşi, Hüseyin Bozdağ, Mehmet Demezoğlu, Erkan Özkan ve Mehmet Umur’un da aralarında yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER