Aktaş, İstanbul Havalimanı'na Gümrük Müdürü olarak atandı

Aktaş, İstanbul Havalimanı'na Gümrük Müdürü olarak atandı
banner13
banner3

İnebolu Gümrük Müdürlüğünde 4.5 yıldır görev yapan Gümrük Müdürü V. Dr. Gökhan Aktaş, Ticaret Bakanlığı'nın yaptığı görevde yükselme sınavını birincilikle kazanarak Avrupa ve Türkiye’nin en büyük Havalimanı olan İstanbul Havalimanına Gümrük Müdürü olarak atandı.

Ulusal ve uluslararası akademik alanda çok sayıda çalışması yayımlanan Dr. Gökhan Aktaş' a Bölgemize sunduğu katkıları için teşekkür ediyor, Türkiye ve Avrupa’nın en büyük ve prestijli havalimanı olan İstanbul Havalimanındaki yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Dr. Gökhan Aktaş İnebolu ile ilgili düşüncelerini şöyle açıkladı: “2017 yılında İnebolu’daki görevime başladım. Doğası, kurtuluş savaşındaki fedakârlığı, tarihe geçen kahramanları ve edebiyat/sanat dünyasına yetiştirdiği önemli insanları nedeniyle büyük saygı duyuyorum İnebolu'ya. Zaman içinde burada gelişen dostluklarımız çok kıymetlidir ve unutulmayacaktır. Ertelediğim, zaman bulamadığım önemli işleri burada yapma fırsatı buldum. Birçok arkadaşımla vedalaşamadan acilen gitmek zorunda kaldım. Bundan dolayı vedalaşamadığım tüm dostlarımın affına sığınarak haklarını helal etmelerini rica ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2021, 12:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muammer küpoğlu
Muammer küpoğlu - 3 yıl Önce

İneboluya gelmiş geçmiş en degerli gümrük müdürümüz yolu açık olsun selametle

Burhan şakrak
Burhan şakrak - 3 yıl Önce

Unutmasın tarih kokan istiklal medal yalı örneği olmayan türkiyedeki tek ilçe oldunu hakkımız helal olsun.sayın mdr başarılar

SIRADAKİ HABER