1’er aylık maaş desteği

İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Biz Bize Yeteriz Türkiye’m" mesajıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 1'er aylık maaşlarını bağışlayarak destek oldular.

1’er aylık maaş desteği
banner13
banner3

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  öncülük ettiği ve tüm Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olunması amacıyla ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’m’ milli dayanışma kampanyası başlattı. İlçe kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” Kampanyasına 1’er maaşını bağışladıklarını açıkladı.  
Kaymakam A. Atakan Atasoy " kaymakamlığın internet sayfasından yaptığı açıklamada "Sahada fedakarca çalışan başta sağlık mensubu arkadaşlarımız, Jandarmamız, Emniyetimiz, Zabıtamız, Din Görevlilerimiz, Öğretmenlerimiz ve ayrıca VEFA grubunda görev yapan tüm çalışma arkadaşlarıma, kurallara uyan tüm hemşehrilerime arkadaşlarıma, dostlarıma yakınlarıma teşekkür ediyorum. Tüm Vatandaşlarımızdan ve çalışanlarımızdan biraz daha sabır biraz daha gayret istiyorum. " dedi.
Atasoy; "Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz şu günlerin Birlik ve Beraberlik vasıtasıyla üstesinden geleceğimize inancının tam olduğunu ve Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu "Biz Bize  Yeteriz Türkiye’m" çağrısı kapsamında;  Başta şahsım ve Belediye Başkanım birer maaş olmak üzere katılıyoruz. Siz değerli kurum amiri arkadaşlarım ve kıymetli personellerimi, sivil toplum kuruluşlarımızı ve halkımızı da bu çağrıya imkanları nispetinde destek vermeye davet ediyorum. Unutmayın ki; "Girmeden Tefrika Bir Millete Düşman Giremez Toplu Vurdukça Yürekler Onu Top Sindiremez. Ayrıca, Tüm Kurum ve Kuruluşlarımızın çalışmamalarını yakından takip ediyor, alınan koruyucu önlem Kararlar ve çalışmaları koordine içerisinde yürütüyoruz. İnşallah en kısa sürede, sabır ve kararlı çalışmalar ile ülkemiz bu sıkıntıdan kurtulacaktır." dedi.
ÖZAY’DAN STK’LARA ÇAĞRI
İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Biz Bize Yeteriz Türkiye’m" mesajıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 aylık maaşlarını bağışlayarak destek oldu.
Konu ile ilgili Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay; "Ülkemiz ve dünya adına çok zor günlerden geçiyoruz. Cumhurbaşkanımızın bu çağrısını gönülden destekliyorum. Çığ gibi büyüyeceğine inandığım Milli Dayanışma Kampanyasına 1 aylık maaşımı bağışlayarak katılıyorum. Hiçbir virüs bizim birliğimizden, beraberliğimizden güçlü değildir. İlçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanlarını ve Yönetim Kurulu Üyelerini de bu kampanyaya katılarak bağışta bulunmaya davet ediyorum." dedi. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER