Kitap Toplama Kampanyası başlatıldı

Kitap Toplama Kampanyası başlatıldı
banner13
banner3

İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, Şube Müdürleri Mehmet Göktaş, Mesut Polat ile birlikte ‘’Yiğit İnebolu Okuyor’’ projesi ve Kitap Toplama Kampanyası ilgili gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarette İlçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş ve Şube Müdürleri gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Barış İlyasoğlu ve Yazı İşleri Müdürü Cemal İlyasoğlu  ile birlikte Yiğit İnebolu Okuyor projesi ile ilgili görüş alıverişinde bulundular.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş; ‘’ İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, salgın kısıtlamalarından dolayı sekteye uğrayan  eğitimi telafi etmek ve bölgemizde yaşanan sel felaketinde oluşan maddi zararların etkilerini en aza indirmek için ‘’Yiğit İnebolu Okuyor Projesi’’ni hayata geçiyoruz. Proje kapsamında her okulda günlük kitap https://www.bonus-vacanze.org okuma saatleri, kitap ve edebiyat etkinlikleri, okuma yarışmaları gibi çeşitli faaliyetler gerçekleşmektedir. Müdürlüğümüze bağlı 24 okulun çoğunda kütüphane bulunmakla birlikte bu kütüphaneler yeterli sayıda kitaba sahip değildir. Ayrıca 9 okulumuzda da kütüphane bulunmamaktadır. Bu proje ile okullarımıza kütüphane kazandırmayı ve hâlihazırdaki kütüphanemizi zenginleştirmeyi hedefliyoruz. Bizlere kitap desteği sağlayarak eğitim mücadelemize omuz vermiş olacaksınız. Destekleriniz için ilçemiz ve öğrencilerimiz adına şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınıza kolaylıklar dilerim. ’’ Dedi.    

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN KURKAN
HÜSEYİN KURKAN - 2 yıl Önce

Kitaplar nereye teslim edilecek

SIRADAKİ HABER