Kitap Kurtları ödüllendirildi

Kitap Kurtları ödüllendirildi
banner13
banner3

İnebolu Kaymakamlığı ve İlçe Halk Kütüphanesinin işbirliği ile düzenlenen ‘’Her Kitap Yeni Bir Hayat’’ ödüllü kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Her Kitap Bir Hayat projesi kapsamında İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ravza Betül Çelebioğlu 68 kitap okudu. Hüseyin Avni İlköğretim Okulu öğrencisi Azra Nur Göktaş 47 kitap okudu. Hüseyin Avni İlköğretim Okulu öğrencisi Cihat Çelebioğlu 45 kitap okudu. Hüseyin Avni İlköğretim Okulu öğrencisi Miray Yalçın 38 kitap okudu ve Mustafa Şerbetçi İlkokulu Öğrencisi Taha Karabulut ise 27 kitap okudu.  Derece giren Öğrencilere ödüllerini Kaymakam Ahmet Vezir Baycar ve İlçe Halk Kütüphanesi Müdür V. Recep Yamanoğlu tarafından taktim edildi.  Yarışmada birinciye Tablet, ikinciye bisiklet üçüncüye Akıllı Saat ve diğer öğrencilere ise sürpriz hediyeler verildi.

ÇOCUKLARIMIZA VEREBİLECEĞİMİZ EN GÜZEL HEDİYE KİTAPTIR

Kaymakam Ahmet Vezir Baycar Ödül töreni öncesi yaptığı konuşmada; ‘’ Kitap okumak çok çok önemli çocuklarımıza verebileceğimiz en güzel hediye kitap okumaktır. Çocuklarınıza bisiklet tablet gibi türlü türlü hediyeler alabilirsiniz ama bir çocuğa bir kitap okutmak alacağınız bütün hediyelerden bütün ödüllerden daha kıymetlidir. Çünkü kitap okuyan insanlar bambaşka oluyor, kendini çok geliştirmiş, kültür yapısı yüksek oluyor, her kitaptan bir şeyler kapıyor ve bir şeyler öğreniyor. ‘’ dedi.

EĞİTİMİN, BİLİMİN, SANATIN TEMELİ KİTAPLARA DAYANIR

İlçe Halk Kütüphanesi Müdür V. Recep Yamanoğlu yaptığı konuşmasında; ‘’ Sayın Kaymakamımızın önderliğinde ve tavsiyeleri ile bu yarışmaya başladık. ‘Her Kitap Yeni Bir Hayat’ Sloganımızı da sayın Kaymakamımız buldu ve projemize bu şekilde devam ettirdik ve kendisine göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu yarışmada kitap okuyan değerli öğrencilerimize de onların okumalarında da her zaman destek eden ailelerine, Kütüphanede çalışan çalışma personellerimize teşekkür ediyorum. Gençlere ve çocuklarımıza başarılar diliyorum. Kitapların olmadığı bir Dünya düşünülemez. Eğitimin, bilimin, sanatın temeli kitaplara dayanır. Bu kitaplarda bu kadar değerli olunca Kütüphanelerde korunur, kollanır, öğrencilerimizin ve halkımızın hizmetine sunulur. Bundan sonra sizler kütüphaneye gelirken kendi evinize gelir gibi rahatlıkla geleceksiniz. Kütüphaneler her zaman sizler aittir. Bizler sizlere hizmet için oradayız. Bu yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum. ‘’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2022, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER