İnebolu BİLSEM Kış Okulları öğrencilerin içini ısıtıyor

İnebolu BİLSEM Kış Okulları öğrencilerin içini ısıtıyor
banner13
banner3

İnebolu Bilim Ve Sanat Merkezi Kış Okulları öğrencilerimizin içini ısıtmaya devam ediyor.

Bu sene ilki düzenlenen Bilsem Kış Okulları, halkımıza duyurulmuş ve sınırlı kontenjan olmasına rağmen yoğun talep görmüştür. İlk kez düzenlenmesine rağmen kontenjanın üzerinde talep olması, yaz için açılacak olan kursların da dolu dolu geçeceğinin habercisi oldu.

Bilim ve Sanat Merkezi ilçemizde bu sene faaliyete başladığı gibi Kış Okulları atölyelerinin de ilkini gerçekleştirdi. 23 Ocak’ta başlayan Kış Okulları Atölyeleri 2 Şubat 2023 tarihinde sona erecek. 3 farklı atölye ile faaliyetini sürdüren Kış Okullarına toplamda 32 öğrenci katılım sağladı.


Hızlı Okuma ve Akıl Oyunları atölyeleri öğretmen Ceyda CEBECİ EMEKSİZ’in çalışmaları ile devam ediyor. Öğrenciler bu atölye çalışmaları sayesinde hem öğreniyor hem de eğleniyor. Yarı yıl tatilinde okul ile öğrenci bağını ısıtan atölyeler sayesinde öğrenciler yaparak, yaşayarak öğrenmenin keyfine varıyor.

HIZLI OKUMA ATÖLYESİ

AKIL OYUNLARI ATÖLYESİ

Diğer atölye çalışması ise öğretmen Şule KÖSEM tarafından sürdürülmekte olan Görsel Sanatlar atölyesidir. Öğrencileri renklerle buluşturan, onlara farklı kültürleri tanımayı sağlayan, keyifli vakit geçirmelerine imkan sağlayan atölye çalışmaları ara tatil süreci boyunca devam ediyor. Süreç boyunca İnebolu Bilim ve Sanat Merkezine bu atölye çalışmaları için yoğun bir talebinin olması ilçemiz için gurur verici oldu.

GÖRSEL SANATLAR ATÖLYESİ

Veliler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile takip edilen Kış Okulları çocukları çeşitli aktivitelerle buluşturdu. Gerek Hızlı Okuma gerek Akıl Oyunları gerekse Görsel Sanatlar atölyeleri ile çocukları buluşturan İnebolu Bilim ve Sanat Merkezi ilçemize renk kattı. Kısa süre içerisinde yaptığı faaliyetler, uyguladığı vizyon ile farklılığını gösterdi. Kış okulları kapsamında açılan bu atölyeler ile vatandaşların gönlüne giren, öğrencilerimizin içini ısıtan İnebolu Bilim ve Sanat Merkezi‘ne teşekkür ederiz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Eda nur komecoglu
Eda nur komecoglu - 1 yıl Önce

Bende katilmak istiyorum

SIRADAKİ HABER