İmam Hatip Ortaokulu’nun yeni binası ihaleye çıkıyor

İmam Hatip Ortaokulu’nun yeni binası ihaleye çıkıyor
banner13
banner3

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası girişimleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin finansmanlığında başlatılan TOBB Okul Projesi kapsamında 5 Kasım 2022 tarihinde yıkılan İsmetpaşa İlkokulu olarak bilinen şuanda İnebolu İmam Hatip Ortaokulunun yenisi yapılması için ihale ilanı yayınlandı. Yeni yapılacak olan okul binasının 330 gün içinde bitirilmesi planlanıyor.

Kastamonu İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım Ve İnşaat Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarılan Okul Binası Yapım İşi ihale ilanı yayınlandı. 22 Ağustos 2023 tarihinde saat 10:30’da gerçekleşecek ihale için teklifler Kastamonu İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü’nde açılacak.

Konu ile ilgili İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada; ‘’ İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası girişimleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin finansmanlığında başlatılan TOBB Okul Projesi ihaleye çıkmıştır. Bu kapsamda İnebolu ilçemizde de eski İsmetpaşa İlkokulu olarak bilinen şuanda İnebolu İmam Hatip Ortaokulu olarak hizmet veren binanın geçtiğimiz günlerde yıkım ihalesi yapılarak yıkımı gerçekleştirilmişti.  27.07.2023 tarihinde yapımı için EKAP üzerinden ihale ilanı yayınlamış olup, 22.08.2023 tarihinde ihalesi yapılacaktır. Yer tesliminden itibaren 330 gün içinde bitirilmesi planlanan okulumuzu ilçemize kazandırmaktan gurur ve onur duyuyoruz.  İlçemize hayırlı uğurlu olsun. ‘’ denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER