İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş görevine başladı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş görevine başladı
banner13
banner3

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne görevine atanan Telat Aktaş İnebolu’ya geri döndü. 

2014 yılının mayıs ayında İnebolu’da 1.5 yıl görev yaptıktan sonra Samsun Ayvacık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne atanan Telat Aktaş tekrar İnebolu’ya atanarak görevine başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Telat Aktaş gazetemize yaptığı açıklamada;‘’ 30/09/2019 tarihi itibarıyla İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevime başlamış bulunuyorum. Derin tarihi ve kültürü, doğal güzellikleri ile Milli Mücadelenin kadim şehirlerinden biri olan tek istiklal madalyalı ilçe İnebolu’ya hizmet edecek olmanın heyecanını, mutluluğunu ve kıvancını yaşıyor; bizleri bu vazifeye layık gören Sayın Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Bizlerden önce bu şehre ve bu şehrin aziz insanlarına, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden kıymetli eğitim yöneticilerimize teşekkür ediyorum. ‘’dedi.

Aktaş ; ‘’ Değişik kurum ve kademelerinde yürüttüğüm görevlerden edindiğim bilgi, beceri ve tecrübenin ışığında, ilçemizin eğitim çıtasını daha yukarılara çıkarmak için İnebolu eğitim camiasının tüm paydaşları ile birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağımızı öncelikle ifade etmek istiyorum. Çalışma arkadaşlarımızla; şube müdürlerimizle, okul müdürlerimizle, müdür yardımcılarımızla ve en önemlisi öğretmenlerimizle birlikte, çocuklarımız için eğitim ortamını bir ekosistem olarak görüp eğitimin tüm bileşenlerini aktif hale getireceğiz. Öğrencilerimizin akademik becerileri ile birlikte sosyal ve sportif becerilerini destekleyerek ülkemizin geleceğine yön veren, enerjisini ve yeteneğini ülkemiz için sarf eden bireyler olmaları için gayret göstereceğiz. Ülkemizin önüne koyduğu vizyon projeleri istikametinde çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş sözlerini şöyle sürdürdü :  ‘’Bakanlığımızın belirlediği politikalar çerçevesinde ilçemizde eğitimin niteliği ve niceliğini yükselterek bu çalışmaları gerçekleştirirken en başta velilerimizin,  sivil toplum kuruluşlarımızın, eğitim camiasının değerli mensuplarının bizlere gereken desteği sağlayacağına ve taşın altına elini koyacağına yürekten inanıyorum.’’ dedi.

‘’Bugünden itibaren İnebolu’da eğitime dair sözü, fikri, projesi olan herkese gönlümüzde kapımızda sonuna kadar açıktır. İnebolu’da yönetişimin en güzel örneklerini verirken temel ölçümüz veriye dayalı karar alma olacaktır. Ülkemizin kalkınmasına destek veren en önemli kurumlardan biri olmak amacıyla stratejik yönetim, çözüm odaklı işbirliği, vizyon odaklı hizmet ve tüm bireylerin katılımını destekleyen yönetim anlayışını eğitim kurumlarımızda yaygınlaştıracağız. Görevime başlarken ekip arkadaşlarıma, okul/kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, personelimize, velilerimize saygı ve selamlarımı sunar, eğitim camiasının temel unsuru olan sevgili öğrencilerimizin eğitim adına attığı her adımın başarıya dönüşmesini temenni ederim.’’ İfadesini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa DURGUT
Mustafa DURGUT - 5 yıl Önce

Sayın Müdürüm.Hoş geldiniz
Hayırlı ugurlu olsun.Yeni görevinizde üstün başarılar dilerim.

NURETTİN DUMAN
NURETTİN DUMAN - 5 yıl Önce

KIYMETLİ hocam kardeşim hiç şüphem yok. Yazdiklarindan dahada fazla hizmetleri yerine getireceğinden eminim. RÂBBIMIZ YÂR vede YARDIMCIN olsun. Allah'a emanet olunuz kardeşim.

SIRADAKİ HABER