Hüseyin Avni İlkokulu’na Çok Amaçlı Salon yapıldı

Öğrenciler için oluşturulan yeni alan, hem yemekhane hem de çok amaçlı salon olarak kullanılabilecek.

Hüseyin Avni İlkokulu’na Çok Amaçlı Salon yapıldı
banner13
banner3

İlçemizde eğitim veren Hüseyin Avni İlkokulu’na öğrencilerin yemek yiyebileceği, konferans ve birçok etkinlik düzenlenebilecek çok amaçlı salon yapıldı. 

Hüseyin Avni İlkokulu’nda eğitim almaya gelen yaklaşık 100 öğrenci küçük bir odada dönüşümlü olarak yemek yiyorlardı. Etkinlikler ve konferans türü programlar uzun bir koridorda sergileniyordu. Okul idaresinin girişimleri ile binanın yan tarafına taşımalı ve merkezden gelen yaklaşık 100 öğrencinin rahatlıkla yemek yiyebileceği, konferans halk oyunları gibi farklı etkinlikler düzenlenebilecek salon yapıldı. Salon tabure oturma sisteminde olduğu için yaklaşık 150 öğrenci de aynı anda oturup herhangi konferans yada bir gösteri seyredebilecekler. Önceden okulun koridorunda yapılan öğrencilerin kendi etkinlikleri üst üste ve kişilerin birbirlerini engeller nitelikteydi ve sundukları gösterilerin karşılığını göremiyorlardı artık burada rahatça sergilenebilinecek. Okul aile birlikleri ve veli toplantıları burada yapılabilinecek. Burada 20-30 kişilik halk oyunları kursları, kora çalışması, masa tenisi kursu, zeka oyunları gibi birçok etkinlik yapılabilinecek.   

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Okul Aile Birliği, İnebolu Çevre Sağlık Eğitim Vakfı ve diğer hayırseverlerin emekleri ile güzel bir eser Hüseyin Avni İlkokulu öğrencilerine ve İnebolu’ya kazandırıldı. Binanın yapılmasına emek verenlere ve katkı sunanlara tüm eğitim gönüllüleri adına teşekkür ederiz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İNEBOLULU
İNEBOLULU - 3 yıl Önce

Emeği geçenlerin eline sağlık. Ancak o plastik tabureler hiç yakışmamış umarım bir bağışsever güzel sandalyeler ile yeniler

SIRADAKİ HABER