Final Kurs İnebolu'da

Final Kurs İnebolu'da
banner13
banner3

Türkiye genelinde 240 bin civarında öğrenciye eğitim veren 42 yıllık köklü eğitim kurumu Final Kurs İnebolu'da kurum açtı. 
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde ruhsat işlemleri tamamlanan Final Kurs İnebolu’da faaliyetine başladı. 
Final Kurs Kurucu Temsilcisi Necmi Mankaloğlu yaptığı açıklamada: " Final gibi alanında lider bir eğitim kurumunu Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde gerekli ruhsat prosedürlerini gerçekleştirerek ilçemize kazandırdık. Öğrencilerimiz gereken takviyeler yapıldığında tüm potansiyellerini ortaya koyarak üst düzey başarılara ulaşabileceklerini gösterdiler. Daha önce görev yaptığım çeşitli kurumlarda buna bizzat şahit oldum. Final tecrübesiyle birlikte kendi uzmanlığımızı birleştirdiğimizde özellikle pandemi sürecinde ciddi sıkıntılar yaşayan ve motivasyonu dağılan öğrencilerimize kaliteli bir eğitim vereceğiz. Bunu yaparken de yaklaşık bir buçuk yıldır eğitim düzeni bozulan öğrencilerimizi seyreltilmiş ve hijyene uygun eğitim sınıflarında siperlik de dahil olmak üzere tüm gerekli şartları sağlayarak misafir edeceğiz. Öğrenci ve velilerimizi gerekli eğitim planlamasını yapmak üzere kurumumuza bekliyoruz." dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 10:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Özcan Tun
Özcan Tun - 3 yıl Önce

Memleketin ve ülkenin cagdaslasmasına eğitim seviyesinin yükselmesine büyük katkı sağlayacak bir hizmeti vermeniz büyük bir hizmet sizleri taktir ediyorum Allah utandırmasın bereketli bol kazançlar ve akıllı öğrenciler versin hayırlı uğurlu olsun

SIRADAKİ HABER