Dr. Salih Osmanoğlu Kütüphanesi açıldı

Dr. Salih Osmanoğlu Kütüphanesi açıldı
banner13
banner3

İnebolu ve Çevresi Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Esra Söylemezoğlu ve eşi İlhan Söylemezoğlu, Mehmet Bülent Özyürük İlkokulu’na kütüphane kazandırdı.

Merhum Dr. Salih Osmanoğlu isminin verdiği Kütüphanenin açılış kurdelesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Kütüphane Müdürü Recep Yamanoğlu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hülya Karaaslan ve İnebolu ve Çevresi Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Esra Söylemezoğlu ve eşi İlhan Söylemezoğlu kesti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, İnebolu ve Çevresi Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Esra Söylemezoğlu ve eşi İlhan Söylemezoğlu’na İnebolu’ya ve eğitime verdikleri katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

İnebolu ve Çevresi Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Esra Söylemezoğlu yaptığı konuşmada; ‘’ Bizler İnebolu’ya her geldiğimize İnebolu’nun eğitiminin emin ellerde olduğunu görüyoruz. Bizler de çok mutluyuz ki İnebolu’nun Eğitiminin başındasınız. İnşallah da hep böyle devam eder, herkese teşekkür ediyorum. Kütüphanemizin İnebolu’ya ve okulumuza hayırlı uğur olmasını temenni ediyorum. ‘’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2022, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER