Perşembe günü akşam saatlerinde kaybettiğimiz İnebolu'nun fahri hemşehrisi hayırsever Mehmet Bülent Özyürük Pazar günü (yarın) ikindi namazını müteakip İstanbul Levent Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

79 yaşında kaybettiğimiz, ilçemize okul ve öğrenci pansiyonu kazandıran, bir çok şehirde de eğitim desteğinde bulunan hayırsever iş adamı M. Bülent Özyürük, uzun süredir pankreans kanseri tedavisi görüyordu. Yaklaşık 1,5 aydır Osmanoğlu Hastanesi'nde tedavi gören Özyürük Perşembe akşamı yaşama veda etti. Merhum Dr. Salih Osmanoğlu'nun yakın arkadaşı olan M.Bülent Özyürük İnebolu Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın büyük destekçilerindendi.

Vefat haberi ilçemizde büyük üzüntü ile karşılanan M. Bülent Özyürük Eğitime verdiği büyük desteklerle her zaman İnebolu'nun kalbinde yaşayacak.

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Güngör Bayrak'ın da eşi olan Mehmet Bülent Özyürük, bir çok kez ilçemize gelerek çeşitli programlara da katılmıştı.

Yeri dolmayacak hayırsever iş adamı fahri hemşehrimiz merhum Mehmet Bülent Özyürük'e Allah'tan rahmet, ailesine,sevenlerine, öğretmen ve öğrencilerine başsağlığı dileriz.