Uyuşturucu operasyonunda 28 tutuklama

Uyuşturucu operasyonunda 28 tutuklama
banner13
banner3

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şhbe Müdürlüğü ve İnebolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 11.03.2023 tarihinde saat 06:30 da başlayan Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti suçu (TCK 188/3) kapsamında  yapılan arama, elkoyma ve gözaltı işlemleri neticesinde;
toplam 51 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan 51 şüpheliden 12’si delil durumu değerlendirilerek emniyetten serbest bırakılmıştır.

4 günlük gözaltı süresı ve emniyetteki işlemlerinin ardından 39 şüphelinin İnebolu Adliyesine mevcutlu olarak sevki istenmiştir. 39 şüphelinin İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadelerinin alınmasına müteakip 35 şüpheli tutuklama talebiyle, 2 şüpheli Adli Kontrol talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmiştir. 2 şüpheli de ifadeleri akabinde İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakılmıştır.

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklama talep edilen şüphelilerden 28 şüpheli İnebolu Sulh Ceza Hakimliğince TUTUKLANMIŞTIR. Tutuklama talep edilen 7 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verilmiştir. 

Yine adli kontrol talep edilen 2 şüpheli hakkında da talep doğrultusunda adli kontrol kararı verilmiştir.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Coşkun Özgirgin
Coşkun Özgirgin - 1 yıl Önce

Tutuklananlar İnebolulu mu ?

SIRADAKİ HABER