Uyuşturucu operasyonunda 28 tutuklama

ASAYİŞ

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şhbe Müdürlüğü ve İnebolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 11.03.2023 tarihinde saat 06:30 da başlayan Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti suçu (TCK 188/3) kapsamında  yapılan arama, elkoyma ve gözaltı işlemleri neticesinde;
toplam 51 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan 51 şüpheliden 12’si delil durumu değerlendirilerek emniyetten serbest bırakılmıştır.

4 günlük gözaltı süresı ve emniyetteki işlemlerinin ardından 39 şüphelinin İnebolu Adliyesine mevcutlu olarak sevki istenmiştir. 39 şüphelinin İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadelerinin alınmasına müteakip 35 şüpheli tutuklama talebiyle, 2 şüpheli Adli Kontrol talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmiştir. 2 şüpheli de ifadeleri akabinde İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakılmıştır.

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklama talep edilen şüphelilerden 28 şüpheli İnebolu Sulh Ceza Hakimliğince TUTUKLANMIŞTIR. Tutuklama talep edilen 7 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verilmiştir. 

Yine adli kontrol talep edilen 2 şüpheli hakkında da talep doğrultusunda adli kontrol kararı verilmiştir.

Yorumlar (1)

Coşkun Özgirgin 1 Yıl Önce

Tutuklananlar İnebolulu mu ?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.