Yıkıkların Ezberi ve Cemal İlyasoğlu

Yıkık başkan İdris Güleç’te aynı nakarat

Yıkık vekil Murat Demir de aynı nakarat

Onların yancısı Kadir Yıldırım’da da aynı nakarat

“Cemal İlyasoğlu 2003 te Emep İl Başkanlığı yaptı”

Ben sana biraz daha geriye gideyim başka bir ihbar daha yapayım, Sen belki unutmuşsundur,

Cemal İlyasoğlu 1999 da Emep İnebolu Belediye Başkan adayı oldu. Hatta Disk Gıda İş Kastamonu temsilciliği yaptı. Biraz daha ileriye gideyim istersen, Türkiye Üretici Köylü Sendikası girişimlerinde bulundu.

Bu güven meselesidir, Öz güven meselesidir. Sayın Kadir Yıldırım. İl başkanlığını, belediye başkan adaylığını yapmak, sendikacılık yapmak ilçe sorunlarını kaleme alıp kamuoyuna sunmak her babayiğidin harcı değildir. 

Benim işim İnebolu için mücadele etmek, mücadele edenlere destek olmak, seninki ise o mücadeleyi kırmaktır. Ama başaramayacaksınız. 

İl Başkanı olarak devletin valinin protokolünde yer alan bir partinin il başkanlığını yapmayı suç işlemiş gibi göstermek yıkıklara ve yancılarına düşer.

Kaldı ki o gün belediye başkan adaylığında İnebolu için dile getirdiklerimiz yapılsaydı, bu gün ilçe şaha kalkardı.

Ancak senin ve sizin yaptığınızın, yapamadıklarınızı, beceriksizliklerinizi, elinizden kaçırdıklarınızı kaleme alarak ilçe gerçeğine ve yaranıza tuz basan, kucağınızda patlayan Cezaevi haberlerini, eğitimdeki geriye gidiş haberlerini, vekaleten atamalarla yönetilen kurumları, verilen sözlere rağmen yapılmayan balıkçı barınağı, elinizden kaçırdığınız Sabit Araç Muayene İstasyonu, uzun yıllar bitirilemeyen köprüler, Zafer Yoluna taş dolgu ve duvar, otogar köprüsü, Boyran parkeleri, köylerde insanların neden kalmadığı ve göç gibi çoğunluğun ve İnebolu’nun sesi olan haberlerimizin üzerini örtmek ve eleştirilmeyi kaldıramamanın vermiş olduğu çırpınma ve saldırı olduğunu herkes biliyor.

Ne kadar boş bir insan olduğun her cümlende ortaya çıkmış

Benim geçmişimi araştıracağına mensubu olduğun partinin genel başkanının doğduğu kent 1924 te kimlerin elindeymiş, ataları kimlermiş, neler iddia ediliyor sana bir-iki  ling vereyim de incele.

https://www.youtube.com/watch?v=lrlRaeColZ0

https://groups.google.com/forum/#!topic/turkculer/mmdTQfMs-zc

https://www.youtube.com/watch?v=4PITI2hCKrQ

https://odatv.com/erdoganin-kokeni-nerelere-dayaniyor-0808141200.html

Dün kolkola olduğu D. Bahçeli için 2 yıl önce ağzına almadık kelime bırakmadı, tabii ki oda ona

3 Yıl önce Demokrat Parti Genel Başkanlığını yapan Süleyman Soylu senin genel başkanına söylemediğini bırakmadı, tabii ki oda ona

4 Yıl önce Saadet Partisinin liderliğini yapan Numan Kurtulmuş RTE için ağzına geleni söyledi

Sayın Kadir Yıldırım tam da zamanında Özerklik tartışmasını sürmüş İnebolu kamuoyuna

Sana bir ling vereyim de incele özerklikle ilgili, Cumhurbaşkanı’nın başdanışmanı ne diyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ivUdx72Ikck

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Adnan Tanrıverdi “Başkanlıkla Kürtler Özerklik Alacak, eyalet sistemi olacak” derken sen daha neyi savunduğunu ve nerde olduğunu bilmiyorsun. 

İstersen biraz daha açayım

AKP nin yasalara koyduğu özerkliğe ve eyalet sistemine adım atılacağı iddia edilen maddeleri de açıklayayım istersen. Yada sen incele araştır o zaman anlarsın nelerin kabul edilip edilmediğini ve nerde olduğunu.

Herkesin merak ettiği konulardan bir tanesini sana sorayım

Atatürkçü bir öğretmen çocuğu olarak, ANDIMIZ’ın okullarda okutulmasını sonlandıran ve yok sayan, Resmi kurumlardan TC harflerinin kaldırılmasını ve Atatürk’ün isminin birçok yerden değiştirilmesini sağlayan bir partide bulunmayı içine sindirebiliyor musun. Babanın mirasını yiyen biri olarak düşüncelerini kabul edip AKP den istifa eder misin, onu söyle.

Ancak sende biliyorsun benim HDP li olmadığımı ve EMEP’ten yıllar önce istifa edip etmediğimi.

Sizin zihniyetinizde şu olduğu görülüyor, kim vatanı için mücadele ediyorsa, kim taşın altına elini koyuyorsa vatan haini. Senden olmayan seni desteklemeyen seni eleştiren vatan haini, terörist  ve en kötü. Neden, çünkü sen işine gelenleri yazarsın bense AKP MHP CHP İYİ Parti ve diğerlerinin hepsinin haberini yaparım.Çoğunluğun haberini yaparım.

Birde tutturmuşsun “ şair değilsin şiiri katletmişsin”

Sen şair misin, edebiyatçımısın onu söyle. İşine gelmeyince, eleştirilince vur abalıya,

Yok öle laga luga alaluga

Sen İnebolu sorunlarına gel, İnebolu sorunlarına el at, benim geçmişimle ilgileneceğine İnebolu için neler yapılabilir, yöneticisi olduğun Ak partiyi nasıl harekete geçirebilirsin onu araştır.  Kucağınızda patlayan cezaevi sorununu, balıkçı barınağı sorununu, elinizden kaçırdığınız sabit araç muayene istasyonunu, eğitimdeki çöküşü, 500 metre uzaktaki otogara gidip gelmek için 4 km yol gidildiğini, köylerde ki nüfus kaybının sebeplerini, Kurt Köyü sanayi arsasının sanayicilere verilmesini dile getir içinde bulunduğun yönetime ve idari amire. Biraz sayfalarına taşı da İnebolu’ya faydan olsun.

Aslında yazıda geçenlerde işine gelenleri ve gelmeyenleri çok güzel anladığın görülüyor

Gelelim senin yaptığın 5 yıllık il genel meclis üyeliğine

5 Yılda Eşini hastanede birim müdürü yapmaktan başka İnebolu’ya hiç bir şey kazandırmadığın, ilçe menfaatine hiç bir önerge vermediğin belirtiliyor. Ona cevap ver.

Şunu unutma ben alın terim ile kazıyarak şimdiye geldim

Sen baba parası ile onun bıraktığı mirası yiyorsun

Senin ilçeye sahip çıkma şeklinle benim ki bir olmaz, olamaz.

Tırnakları ile kazıyarak ilçeye gazete kazandırıp İnebolu sorunlarını sayfalarına taşıyan Cemal İlyasoğlu ile baba varisi yiyen kişinin farkını herkes biliyor.

Herkes biliyor ilçe sorunlarına sahip çıkan İnebolu dertleri ile dertlenen Gazeteci Fethi Yıldırım ile oğlunun arasında ki farkı.

Birde senin sıkıntın yıllardır ilçede gazeteciliği matbaacılığı tek başına yapmışsın. 10 yıl önce biz piyasaya çıkıp İnebolu’ya nefes olup senin tek başınalığını bozduk. Piyasanı bozduk, etkini bozduk. 10 yıldır yaptığın gibi bizi çekemiyorsun. Ama ne yaparsan yap boşa. Bizi daha önceleri çıkan ve senin yüzünden kapanan gazetelerle karıştırma, zaten sen 10 yılda bunu anlamışsındır.

Sana verdiğim, önerileri kulağına küpe yapman dileğiyle,

İnebolu Postası’nı takip etmeye devam et.

YORUM EKLE