İneboluspor Ormanspor'u mağlup etti: 3-2

İneboluspor Ormanspor'u mağlup etti: 3-2
banner13
banner3

Kastamonu 1. Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz İneboluspor Kulübü, kendi sahasında Ormanspor'u 3-2 mağlup etti.

9 Haziran Stadyumu'nda oynan karşılaşmaya İneboluspor, Ufuk, Coşkun, Özcan, Cihan, Mesut, Adem, Ömer Faruk, Sinan, Murat, Tayfun ve Volkan ilk 11'i ile maça başladı.

Maça temkinli başlayan İneboluspor ilk yarı fazla pozisyon üretemese de rakibinin gol ataklarını kesmeyi başardı. İkinci yarı ise gol düellosu başladı. Ormanspor, 50. dakikada kontra atakta kaleciyle karşı karşıya gelen Cem Buğrahan Topçu ile 1-0 öne geçti. Gol sonrası kendine gelen İneboluspor ataklarla Ormanspor kalesini yokladı. 55. dakikada kornerden gelen ortayı kafa ile sektiren İnebolusporlu Ömer Faruk Yılmaz'ın topu kaleyi buldu ve durum 1-1 oldu. 70. dakikada tekrar sahneye çıkan Ormansporlu futbolcu Cem Buğrahan Topçu rakımını tekrar 2-1 öne geçirdi. Bu golün 2 dakika sonrasında ceza sahasına gelen ortayı iyi değerlendiren İnebolusporlu Barış Çağır attığı golle takımına yeniden beraberliği getirdi.

Karşılıklı goller sonrasında daha da ısınan maçta büyük mücadele veren ve kendi evinde galibiyet sevinci yaşamak isteyen İneboluspor, maçtan kopmayarak ataklarını güçlendirdi. 86. dakikada rakiplerini çalımlayarak ceza sahasına süzülen İneboluspor kaptanı Sinan Öz'ün pasını gole çeviren Mesut Geçgel takımını öne geçirdi.

Kıyasıya mücadeleye sahne olan maç İneboluspor'un 3-2 galibiyeti ile sona erdi.

Maç sonu galibiyet sevinci yaşayan İnebolusporlu oyuncular asker selamı ile galibiyeti Afrin'de görev yapan Mehmetçik'e armağan etti.

 

>>>FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN<<<

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2018, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER