Öznam; ‘’Gelecek Partisi’nin bayrağını İnebolu’da da dalgalandıracağız’’

Öznam;  ‘’Gelecek Partisi’nin bayrağını İnebolu’da da dalgalandıracağız’’
banner13
banner3

Gelecek Partisi Eyüpsultan Kurucu ilçe Başkanı İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi İnebolulu hemşehrimiz Fatih Öznam gazetemizi ziyaret etti.

İnebolulu hemşehrimiz Gelecek Partisi Eyüpsultan Kurucu ilçe Başkanı İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Öznam, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla gazetemizi ziyarette bulundu. Fatih Öznam gazetemiz ziyaretinde açıklamalarda bulundu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüzü tebrik eden, İnebolulu hemşehrimiz Fatih Öznam şu İfadelere yer verdi. ‘’ Eyüpsultanda kurucusu olduğum Gelecek Partisi teşkilatında 3 tane İnebolulu 3 tane yönetim kurulu üyesi yer alıyor. İstanbul İl yönetiminde de Kastamonulu üyelerimiz bulunuyor. Gelecek Partisini Kastamonu’da da teşkilatlandırmanın müjdesini de en yakın süre içerisinde açıklayacağız. Tüm Kastamonulu gönüllü vatandaşlarımızı partimize davet ediyorum. Kastamonu yeni partiler içerisinde olmalı olduğunu düşüyorum. Genel Başkanımız özellikle Kastamonu’ya çok önem veriyor, İnşallah Kastamonu’ya da gelecek kuruculuk aşamasında ziyaretlerde bulunacak. İnebolu’da da Gelecek Partisi’ni teşkilatlandırma konusunda görüşmelerimiz devam ediyor, en kısa süre içerisinde ilçemizde de Gelecek Partisi’nin bayrağını dalgalandıracağız. Şuanda Kastamonu’da 3 ilçemizin teşkilatlandırması hazır durumda bekliyor. Genel Merkez yönetim kurulunda Kastamonulu olup İstanbul’da olan arkadaşlarımız var” diye konuştu.

Kastamonu’ya hiçbir zaman gerekli önlem ve değer verilmediğini belirten Öznam, sözlerini şöyle sürdürdü: “İnşallah genel başkanımız özellikle bunları bizlere belirtiyor. Kastamonu’da tarım ve hayvancılık en üst seviyedeydi ve şuanda baktığımızda tarım ve hayvancılık Kastamonu’da bitmek üzere. Tarıma hiçbir bölgemizde destek yapılmıyor, 400 bin ton şuanda yurtdışından ekmeklik buğday alımı yapılıyor. Demek ki tarımın Türkiye’de ne kadar düştüğünü görüyoruz.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gündemi değiştirmek için devamlı olarak olmayacak partilerle çatışma halinde siyasette gündemi taşımak içinde. Devamlı değişik yöntemlerle başka yerlere çekiyor siyaseti, İnşallah genel başkanımız çok düzgün ilim ve bilim adamı gerçekten güzel bir insan. Türkiye’de Dış İşleri Bakanlığı yapmış, genel başkanlık yapmış, Başbakanlık yapmış, bir insandır. İnşallah ilk dönemde genel başkanımızı Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Şuanda Gelecek Partisi 73 ilimizde kuruldu, 48 ilimiz kuruculuğunu tamamladı ve kongrelerini gerçekleştirdi. Geri kalanları da pandemi dolayısıyla yapılamadı ama programlaması yapıldı ve yasaklardan sonra devam edecek. ‘’

FATİH ÖZNAM KİMDİR

1970 Kastamonu İnebolu Akçay Köyü doğumlu olan Öznam  1979 yılında Sultangazi Habipler mahallesine yerleşti. 1995’te Cebeci Mahallesine taşındı. Cebeci Mahallesinde İnşaat ve Mimarlık sektöründe yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Fatih Öznam, Öğrenimine Habipler İlkokulunda başladı. Arnavutköy Ortaokulundan mezun olan Öznam, Lise öğrenimini Sağmalcılar Lisesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu Öznam. Evli ve üç çocuk babasıdır. Birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik ve görev aldı. Sultangazi Onurspor Kulübünün üç dönem Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Öznam, Sultangazi Müteahhitler derneği kurucu üyeliği, Sultangazi Platformu üyeliği, KASDER Sultangazi şube üyeliği ve benzeri kurumlarda görevler üstle

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2021, 22:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER