CHP SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

CHP SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ
banner13
banner3

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın katılımıyla önceki gün CHP Belediye Başkan Adayı Faruk Öz’ün seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

CHP İnebolu İlçe Başkanlığı’nda partililerle toplantı yaptıktan sonra ilçe merkezindeki seçim bürosunu açan Milletvekili Baltacı, şunları söyledi: “31 Mart yerel seçimleri sıradan bir seçim değildir. Belediye Başkan Adayımız Faruk Öz İnebolu ile ilgili projelerini seçim süreci boyunca anlatacak. İnebolu ile ilgili ne düşündüğümüzü, ne yapmak istediğimizi, bu kentte nasıl yaşamayı arzuladığımızı İnebolularla paylaşacak. 31 Mart’tan sonra Türkiye’yi daha farklı bir siyasal atmosfer bekliyor. Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu tüm krizleri, ekonomik krizi, demokrasi krizi, hukuk krizi, dış politika krizini aşabilmenin yolu 31 Mart’tan geçiyor. İnebolu’yu ve diğer ilçelerimizi almaktan geçiyor. Biz İnebolu’da Faruk Öz’ün başarılı olacağına yürekten inanıyorum.”

İnebolu’yu yaşanabilir bir kent yapmak, hem turizmde hem de ticarette eski hareketli günlerine yeniden döndürmek için önemli projeleri olduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Faruk Öz ise “El ele vererek 31 Mart’ta İnebolu’yu halkçı, toplumdan yana, eşit ve adil bir yönetimle tanıştıracağız. Hep birlikte başaracağız.” diye konuştu.

Milletvekili Hasan Baltacı daha sonra İl Başkanı Hikmet Erbilgin, İlçe Başkanı Hasan Çelebioğlu ve Belediye Başkan Adayı Faruk Öz’le birlikte esnafları dolaştı.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2019, 09:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Ali erden
Mehmet Ali erden - 4 yıl Önce

CHP ye başarılar diliyorum. Atabeyli köyündenim. Köye gelmek istiyorum. Yol kenarında aliosmanın bakkalının yanındaki harmanım 3 ortağından biriyim. 477mk bölüp şahsi tapu alıp ev yapmak istedim ancak 600 mk den düşük yerler bölünmüyor Muş devletin yada sına göre. Elektirik vermeyiz dediler ev yaparsan. Şu anda başkada yerim olmadığı için gelmeyi durdurdum. Bu yasanın da değişmesi gerekir. Saygılarımla tekrar CHP ye başarılar. CHP nin bir üyesi olarak inebolu ilçesinde çalışacaktım. Selamlar.

SIRADAKİ HABER