AK Gençlik’te yeni başkan Zafer Yıldız

AK Gençlik’te yeni başkan Zafer Yıldız
banner13
banner3

AK Parti İnebolu İlçe Genlik Kolları 6. Olağan Kongresi gerçekleşti. Mevcut başkan Emrah Nalbant yaş haddinin dolması nedeniyle görevi bıraktı. AK Parti İlçe Gençlik Kolları’nın yeni başkanı Zafer Yıldız oldu.

İnebolu Belediyesi Osman Sungur Tesislerinde’nde gerçekleşen kongreye Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, AK Parti İlçe Başkanı Mehmetali Kömürcü, İl Genel Meclis Üyeleri Erkan Kürekçi ve Yetkin Köseoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol konuşmaları gerçekleşti.

Protokol konuşmasında Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay şunları söyledi.

“GENÇLER İÇİN KENDİMİ ÖRNEK OLARAK VEREBİLİRİM”

2013 Yılında AK Parti’de aktif siyasete atıldığını belirten Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, “Gençlere kendimi örnek olarak verebilirim. Yeter ki davamıza küsmeyelim liderimizin peşinden devam edelim. 2014’teki belediye başkanlığı adaylığı sürecinden sonra seçimleri kazanamadık. Sonra kendimizin aday olduğu kongrede kendimize oy bile atamadık. Çünkü o zaman ki yönetim delegeliğimizi silmişti. Allah nasip etti ilçe başkanlığı görevi yaptık. 2019’da Cumhurbaşkanımızın oluruyla belediye başkan adayı olduk. Allah’ın izniyle İnebolu’yu da AK Parti belediyesi yaptık. Cumhurbaşkanımızın her zaman dediği gibi, sahada bizim iki tane gücümüz var. Bir tanesi gençler bir tanesi bayanlar. Bu iki gücü arkamıza almadıktan sonra biz çok iyi siyasetçi de olsak, çok iyi idareci de olsak, ne olursak olalım bizim başarıya ulaşmamız mümkün değil. O yüzden gençlik kolları bizim öncü beylerimiz, burçlardaki ilk askerlerimiz.” dedi.

Gençlik kollarıyla 2023 ve 2024 çalışmalarını yapacaklarını belirten Özay, “Bizim kongrelerimiz bir yenilenme, tazelenme süreci. Tekrar tohumlar ekeceğiz. Kimseyi dışlamayacağız. Biz bu makamlara düşmanlık için gelmiyoruz. Gönüllere dokunmak, gönülleri kazanmak için geliyoruz. İnsanların dertleriyle dertleniyoruz, sevinçleriyle seviniyoruz. Kendi ailemizde bunu nasıl yaşıyorsak sizlerle de aynısını yaşayacağız “ diye konuştu.

“KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR”

Zaman içerisinde eksik, noksan gördüğünüz veya sizi rahatsız eden olaylar olabilir. Bunu kendi içimizde yaptığımız toplantılarda paylaşacağız. Kol kırılır yen içinde kalır düsturuyla devam edeceğiz. Ölümden başka her şeyin çaresi var. Biz çözüm için elimizden geleni yapacağız. Davamıza sahip çıkacağız. Kırılıp küsüp kenara çekilmeyeceğiz. Siyaset öyle bir şey ki bugün ben belediye başkanı olurum, yarın bir bakmışsınız Zafer aday olmuş onu destekliyoruz. Siyasette küsme olmadıktan sonra siyasette kapılar devamlı açılan kapılar. Onun için birbirimize küsmeyelim çözülmeyecek hiçbir sorun yok. Biz bir olursak birlik olursak, insanların gönlüne dokunursak başaramayacağımız hiçbir şey yok.

KÖMÜRCÜ “GENÇLERİMİZİN ARKASINDAYIZ”

AK Parti İlçe Başkanı Mehmetali Kömürcü, yaptığı konuşmada katılanlara teşekkür ederek “Sizler partimizin genç neferlerisiniz. Hizmet etmeye hep birlikte devam edeceğiz. Bizler her zaman olduğu gibi gençlerimizin arkasında durmaya, devam edeceğiz. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Genel başkanımıza Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu yürekliliği bizde koymalıyız. İnebolu güçlü olursa Kastamonu güçlü olur, Kastamonu güçlü olursa ülkemiz güçlü olur. İç ve dış mihraklara karşı ülkemiz için vatanımız için tek yürek olmalıyız” diye konuşu.

“PARTİMİZİN İSTİKBALİ GENÇLERİN OMUZLARINDADIR”

Konuşmasının başında 2015’ten bu yana kendisine destek verenlere teşekkür eden Emrah Nalbant “Bizim davamızın kutsallığı kendi nefsine hakim olmuş, her daim teşkilatları için gecesini gündüzüne katan fedakar ve heyecanlı insanlardan oluşmaktadır. Partimizin istikbali siz gençlerin omuzlarındadır. Sizin davranışlarınız ecdadımıza yaraşır bir gençlik davranışı olmalıdır. Sizler genel başkanımız Cumhurbaşkanımız örnek insan Recep Tayyip Erdoğan gibi dik durmasını bilen gençler olmalısınız” dedi.

ZAFER YILDIZ’DAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Ak Parti davasına gönül vermiş biri olarak bu kutlu davada gençlik kolları başkanı olarak görev yapacak olamam beni gururlandırıyor. Partimizi daha geniş kitlelere ulaşması ve geleceğimizin teminatı gençleri siyasette aktif hale getirmek için çalışacağız. Yönetim kurulumuzla birlikte daha geniş kitlelere ulaşmak için sizlerin de desteğiyle bu bayrağı devralıyorum. Cumhurbaşkanımızın 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda biz gençler olarak sonsuz desteklerimizle yanında olacağız.”

Konuşmaların ardından görevi devreden Emrah Nalbant’a desteklerin dolayı plaket verildi.

Tek liste ile gidilen seçimde AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Yıldız oldu.

Yeni yönetimde şu isimler yer aldı: Zafer Yıldız, Eray Yurtaydın, Tolga Eren, Hakan Esecikoğlu, Burcu Yıldız, Şure Gizem Aksu, Mustafa Konca, Tolga Kara, Suat Yağcıoğlu, Mustafa Dikel, Çağrı Kayacan, Rahim Emin Konca, Selahattin Tokatlıoğlu, Fahri Zollu, Muhammet Kara.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER