'Ah Bir Kadın Olsak' Komedisi Çok Beğenildi

'Ah Bir Kadın Olsak' Komedisi Çok Beğenildi
banner13
banner3

İnebolu Kültür ve Sanat Derneği tarafından hazırlanan “Ah Bir Kadın Olsak” adlı tiyatro oyunu 3 gün boyunca izleyicisiyle buluştu.

Kemal Altan Gür’ün yazdığı, Meltem Yaman ve Hüseyin Ersoy’un yönettiği ‘Ah Bir Kadın Olsak’ adlı tiyatro oyunu 25-26-27 Aralık tarihlerinde Mustafa Şerbetci İlkokulu Konferans Salonu’nda gösterime girdi. İnebolulu vatandaşlardan gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine 25 kişinin görev aldığı tiyatro oyunu izleyenler tarafından tam not aldı.

Gündelik yaşantıda kadınlar ile erkeklerin yer değiştirerek toplum üzerinde kadınlar üzerindeki baskı ve sorumlulukları komik bir dille anlatan tiyatro oyunu hem güldürdü hem düşündürdü. Tiyatroyu ilk akşamında Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy ve İlçe Milli Eğitim Müdür V. Hüseyin Çakır da izledi.

Tiyatro sonunda İnebolu Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Hasan İlyasoğlu, toplum olarak sanata içinde bulunduğumuz durumda daha çok ihtiyacımız olduğunu belirterek, oyunculara, izleyicilere ve destek verenlere teşekkür etti.

Kaymakam Atasoy da tiyatro sonunda oyuncuları tek tek tebrik ederek, şunları dile getirdi: “Bilim insanın hayatını kolaylaştırır, sanat ise insanın hayatını güzelleştirir. Gündelik yoğunluğun içinde kendimizi unutarak ne yazık ki ihmal ediyoruz. Bugün şu 1 saatte 2 günlük yorgunluk benden gitti. Yarın güne daha iyi başlayacağımı düşünüyorum. Kültür Sanat Derneği başkanımızı, üyelerine, tiyatroda görev alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kaymakam Atasoy ayrıca, tiyatro oyununun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tekrar gösterime girmesini istedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2018, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER