SÜŞEM PETROL HİZMETE AÇILDI

SÜŞEM PETROL HİZMETE AÇILDI
banner13
banner3

Yenilenen SÜŞEM Petrol, Opet ve Aygaz Otogaz kalitesiyle hizmete açıldı.

İkiçay Mevkisi'nde bulunan SÜŞEM Petrol, yaklaşık 1 aylık yenileme çalışmasının ardından yeniden İnebolu'ye hizmet vermeye başladı. Akaryakıt devi Opet'i ilçemize getiren SÜŞEM Petrol'un açılışı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Açılışa İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Doğanyurt Kaymakamı Ahmet Altun, İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Huner Özay, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ateş, İlçe Emniyet Müdür Vekili Tayfun Bülbül, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Köseoğlu, çevre ilçelerden siyasi parti temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

İnebolu Müftüsü Abdullah Bora tarafından yapılan duanın ardından Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, konuşma yaptı.

"İLÇEMİZ BÜYÜME YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR.”

İlçeye güzel bir tesis kazandırdıkları için Kayıran ailesine teşekkür eden Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, şöyle konuştu: "İlçede eğer bir ekonomik hareketlilik olmasa, ilçede bir yatırım hamlesi olmasa, bir işletme niye büyütülsün. Elhamdülillah ülkemizde istihdam da artıyor, ülkemiz ekonomik yönden büyüyor, ilçemizde büyüme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bundan zerre kadar kimsenin kuşkusu olmasın. Ama kimisi felaket tellallığı yapar. Bizim dinimiz de ümitsizliğin yeri yoktur. Hayata ümitle, şevkle, zevkle bakacaksınız. Eğer bakmıyorsak bunda bir sıkıntı var demektir. Biz geleceğe ümitle bakıyoruz."

İNEBOLU YOLU, LİMAN VE CEZAEVİ AÇIKLAMASI

İlçede ekonomik olarak gelişmeye kim katkı veriyorsa onun önünü açmakla yükümlü olduklarını belirten Kaymakam Atasoy, "Eğer burada fazladan 3-5 kişi çalışacaksa, biraz daha kaliteli ve elit hizmet bizim vatandaşlarımız alacaksa biz teşekkür ederiz, Allah razı olsun deriz. İnşallah bu ve benzeri iş yerlerinin Rabbim sayısını arttırsın. İnşallah yürürken attığı adımlarda ayaklarına küçük zerre taş dahi değdirmesin. Biz inşallah büyüyeceğiz. İnebolu yolu yapılıyor. Gayet güzel planlanın ötesinde gidiyor. Liman inşallah istediğimiz ve arzu ettiğimiz ölçüde büyüyecek. Bazen kara bulutlar gezdirmeyi sever bazıları ama ben hep ümitle bakıyorum. Cezaevi de inşallah daha büyük daha kapasiteli güzel yapılacak. Ancak belki yenisinin temeli atılır belki eskisi o zaman kapanır. Biz ilçemizin daha ileri gitmesi için canla başla mücadele edeceğiz."

"Şuanda Afrin'de destan yazan bir kahraman Türk Ordusu var. Kimileri eleştiriyor. Allah yar ve yardımcıları olsun. Rabbim attıkları her adımda ayakları taş değmesin onları korusun. Onlardan da Allah nasip ederse muzaffer bir şekilde çıkacağız. Bizim kapacağımız şey de ben daha iyi bir kaymakamlık yapacağım, siz daha iyi bir esnaflık yapacaksınız, herkes işini layıkıyla yapacak. Eğer bizim askerimiz orada olağanüstü mücadele ediyorsa eğer biz bu zor zamanlarda işimizi en iyi şekilde yapmak için canla başla mücadele edeceğiz."

Konuşmaların ardından kurban kesildi ve SÜŞEM Petrol'ün açılış kurdelesi kesildi.

Açılış sonunda katılımcılara ikramda bulunuldu.

SÜŞEM Petrol'ün ilçemize ve Kayıran ailesine hayırlı olmasını dileriz.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER