Meteorolojiden serin ve yağışlı hava uyarısı

Meteorolojiden serin ve yağışlı hava uyarısı
banner13
banner3

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Samsun Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi serin ve yağışlı havanın geldiğini belirterek vatandaşları uyardı. 
Yapılan Meteorolojik değerlendirmede şu bilgiler paylaşıldı:
“Karadeniz üzerinden bölgemizi etkilemesi beklenen serin ve yağışlı sistemle birlikte hava sıcaklıklarının Salı (21.04.2020) gününden itibaren kuzey kesimlerden başlayarak azalacağı ve hafta boyunca bölgemiz genelinde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin edilmektedir.   
Salı (21.04.2020): Bölgemiz genelinin çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Hava sıcaklıklarının Pazartesi gününe göre; Kıyı kesimlerde 2 ila 6, iç kesimlerde 4 ila 10 derece azalacağı tahmin ediliyor.   
Çarşamba (22.04.2020): Bölge genelinin akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Hava sıcaklıklarının bölge genelinde önceki güne göre 2 ila 4, yer yer 6 derece azalacağı tahmin ediliyor. 
Perşembe (23.04.2020): Bölge genelinin parçalı bulutlu, Samsun'un doğusu ve Ordu çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Hava sıcaklıklarının bölge genelinde önceki güne göre 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.
 Yağışlı sistemin Perşembe günü akşam saatlerinden sonra bölgemizi terk ederek hava sıcaklıklarının da hafta sonundan itibaren mevsim normallerine gelmesi bekleniyor.”  
 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2020, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER