Kaymakam Ejder Demir görevine başladı

Kaymakam Ejder Demir görevine başladı
banner13
banner3

İçişleri Bakanlığı tarafından ilçemize ataması gerçekleştirilen Kaymakam Ejder Demir, bugün itibariyle makamına geçerek görevine başladı.

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi Kaymakamı iken ilçemize atanan Kaymakam Ejder Demir’in kendisine karşılama programı istemediği öğrenilirken bugün itibariyle makamına geçerek görevine başladığı bildirildi.

İlçemizin yeni Kaymakamı Ejder Demir’e görev ve çalışmalarında başarılar dileriz.

EJDER DEMİR KİMDİR?
Ejder Demir, 1979 yılında Gaziantep’in Şehitkâmil ilçesine bağlı Uğruca Köyünde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Gaziantep’te, lisans eğitimini ise Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. İki yıldan fazla Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra, 2009 yılında Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak 96. Dönem Kilis Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kaymakam adaylığı sürecinde sırasıyla, il stajını Kilis’te, teftiş stajını Adana’da, Kaymakam Refikliği Stajını ise Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde tamamladıktan sonra Eskişehir’in Mihalıççık İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. İçişleri Bakanlığı tarafından yurt dışı staj programı kapsamında Amerika Birleşik Devletlerine gönderildi. Virginia Commonwealth Üniversitesinde İngilizce ve mesleki konularda eğitim aldıktan sonra Ankara’da 96. Dönem Kaymakamlık Kursu’na katıldı. İçişleri Bakanlığının 07/03/2012 tarihli Oluru ile Doğanyurt Kaymakamı olarak görevlendirilen, daha sonra Taşlıçay Kaymakamlığı ve 15 Temmuz sonrası vekaleten Ağrı Vali Yardımcılığına bakan Demir, Kayyum Belediye Başkan Vekilliği ve İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevlerini de yürüttü. 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Göksun Kaymakamlığına atanan Kaymakam Ejder Demir evli ve bir çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Çiğdem Altmisdort
Çiğdem Altmisdort - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER