KADROLU TECRÜBELİ MÜDÜR İSTİYORUZ

Eğitimbir-Sen İlçe Temsilcisi Milletvekili ve Ak Parti İlçe Başkanı'ndan kadrolu ve tecrübeli ilçe milli eğitim müdürü istedi.

KADROLU TECRÜBELİ MÜDÜR İSTİYORUZ
banner13
banner3

Emrah Gündüz; Kadrolu Tecrübeli Bir İdareci Atanmasını İstiyoruz

Ak Parti Milletvekili Murat Demir ile Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü sivil toplum kuruluşları ile muhtarları dinledi.

  İnebolu Öğretmenevinde yapılan toplantıya İnebolu Eğitim bir-Sen İlçe Temsilcileri de katıldı.

Toplantıda Eğitim Bir-Sen ilçe Temsilcisi Emrah Gündüz milletvekili Murat Demir'den ve Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'den kadrolu ve tecrübeli bir ilçe milli eğitim müdürlüğü ataması yapılmasını istedi. Emrah gündüz ilçede milli eğitimde ve eğitimdeki gelişmelerden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek şunları söyledi; Yaklaşık 2.5 – 3 yıldır görevlendirme ilçe milli eğitim müdürü ile çalışıyoruz. Bu hem misyon hem de vizyon açısından okullarımıza zarar vermektedir. Çünkü her gelen müdürümüz ileriye dönük bir plan yapamamaktadır.

  Öğretmenlerimiz adına tecrübeli ve kadrolu bir milli eğitim müdürü talep ediyoruz. Geçen sene sadece ilçemizden 110 tane öğretmen tayin istedi. İnebolu için ciddi bir rakam. Bu durumu önemsiyoruz.

  İlçemizde bazı okulların ( Meslek Liseleri)  nüfus ve öğrenci sayısı düştü. Bu okulların çok acil ve şiddetli bir şekilde birleştirilmesi gerekiyor. Atama ve idareci problemleri hali hazırda, belletici problemleri halihazırda bekliyor. Bu durum öğretmen camiamızı ve tüm öğretmenlerimizi üzüyor ve bundan dolayı buradan tayin isteyip gitmek durumunda kalıyor.

  Ardından söz alan Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, yeni ve eski MEB müdürlerinin vekaleten görev yaptıklarını ve yenisinin kasım ayında ataması yapıldığını öğrendikten sonra, asaleten bir müdür ataması ve meslek liselerinin birleştirilmesi konusunu en kısa sürede ele alacağız, dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2018, 21:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER