İşeri: Cezaevi için Ankara Masrafları Ticaret Odasından

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şakir İşeri, İnebolu’nun gündeminden düşmeyen ve hergeçen gün eriyerek kapatılma noktasına getirilen İnebolu Cezaevi hakkında gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Cemal İlyasoğlu’nun sorularını cevaplandırdı.

 İşeri: Cezaevi için Ankara Masrafları Ticaret Odasından
banner13
banner3

İnebolu Ticaret Odası başkanı Şakir İşeri, Cezaevinin kapanmaması için Cumhurbaşkanına veya Adalet bakanına gidilecekse bütün masrafların kendileri tarafından karşılanacağını söyledi.

İnebolu Cezaevinde işe başlayacak 10 kişi Kastamonu’da işe başladı. İyi bir gelişme değil. Hatice’ye değil neticeye bakarım. İnebolu cezaevi kapatılmamalı. Ben devletçi birisiyim. 100 civarında insan çalışıyor, ayrıca askeri var, komutanı var, ağır cezası var, oralarda çalışanlar var. Çalışanların çocuklarının öğretmenleri var. Genel olarak düşündüğünüzde İnebolu’ya vurulan büyük bir darbe olacak. Yıllardır yer bulacağız dediler bulmadılar. Cezaevinin kapatılmamasını istiyorum çarşıdaki ticaret yapan herkes bunu istiyor. Biz el birliği ile ne yapacaksak yapalım. Bir an önce toplanıp karar vermeliyiz. Ankara’ya mı gideceğiz, meydanlara mı çıkacağız, karar vermeliyiz. Eğer Ankara’ya Cumhurbaşkanımıza veya Adalet Bakanımıza gidilecekse masraflar bize ait. Herkesten önce en önde gitmek zorundayız. Biz bu ilçeden ekmek yiyoruz.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2018, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER