İnebolu Yolu tünellerinde inceleme

İnebolu Yolu tünellerinde inceleme
banner13
banner3

Kastamonu Valisi Avni Çakır ve beraberindeki heyet,  Kastamonu- İnebolu arasını 72 kilometreye düşürecek olan bölünmüş yol ve tünel inşaatını çalışmalarını yerinde inceledi.

Kastamonu Valisi Avni Çakır, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü,  MHP İl Başkanı Emin Çınar, Genel Meclis Başkanı Güray Parçal Küre Belediye Salih Turan ve beraberindeki heyet eşliğinde Küre’deki Uzunöz köyündeki Kastamonu- İnebolu arasını 72 kilometreye düşürecek olan bölünmüş yol ve tünel inşaatını şantiyesimi ziyaret edilerek yerinde incemeler yapıldı.  

Yol çalışmalarını yürüten firma yetkilileri de çalışmaları ilgili kısa bir brifing verdi.

Kastamonu Milletvekili Metin Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; ‘’ Kastamonu-İnebolu arasını 72 km’ye düşürecek olan bölünmüş yol ve tünel inşaatını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldık. Türkiye’nin en büyük karayolu projelerinden olan bu projenin ilimiz için hayırlı olmasını diliyor başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

Kastamonu Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; ‘’ Valimiz Sn.Avni Çakır, Milletvekilimiz Sn.Metin Çelik, Belediye Başkanı Sn.Galip Vidinlioğlu, İl Genel Meclis Başkanımız Sn.Güray Parçal ve MHP İl Başkanı Sn.Emin Çınar ile birlikte; Kastamonu İnebolu yolu üzerindeki bölünmüş yol ve tünel inşaatını ziyaret ettik. ‘’dedi. 

MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar sosyal medya hesabından yoptığı açıklamada; ‘’ Kastamonu-İnebolu arasını 72 km’ye düşürecek olan bölünmüş yol ve tünel inşaatını ziyaret ettik. Çalışanlara kolaylıklar diler, Türkiye’nin en büyük karayolu projelerinden olan bu projeyi ilimize kazandıran ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.’’ Dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
FİKRET ESKİN
FİKRET ESKİN - 4 yıl Önce

BU PUROJEDE EMEĞİ OLAN HERKESİ TEBRIK EDERİM ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN DARISI İNEBOLU DOĞANYURT DOĞANYURT ÇİDE YOLU İNŞALLAH BİR GÜN ONUDA GÖRÜRÜZ

Şabanıveli bozoklu
Şabanıveli bozoklu - 3 yıl Önce

Bizim kastamonu insanı girişimci değil o tünel trabzonda olsaydı durmazdı o kadar yetkili var hepsi duyarsız...doğuda deprem olur devletin bütün imkanları seferber olur asıl bu devletin sahibi kastamonuludur sadece çanakkele 90bin şehit vardik verilcekse öncelik bize verilmesi gerekir burdan reise sesleniyorum bir an önce bitmesini temenni ederiz sayın başkan saygılar..

Kenan Muharrem Aydemir
Kenan Muharrem Aydemir - 4 yıl Önce

Emeği geçen herkese teşekkürler

Hizmete ne zaman girecek
Hizmete ne zaman girecek - 4 yıl Önce

Kastamonu İnebolu tüneli ve yol çalışması ne zaman hizmete girecek

Ahmet gayret
Ahmet gayret - 3 yıl Önce

Memleketimiz için hayırlı olur inşAllah

SIRADAKİ HABER