İnebolu Türk Eğitim Sen 180 adet siperlik maske dağıttı

İnebolu Türk Eğitim Sen 180 adet siperlik maske dağıttı
banner13
banner3

Türk Eğitim Sen İnebolu İlçe Temsilciliği, Koronavirüs ile topyekün mücadeleye destek vererek ilçemizde 180 adet siperlik maske dağıtımında bulundu.
Gazetemizi de ziyaret ederek çalışanlarımıza siperlik maske dağıtımını yapan Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Rüstem Kömürcü, şunları söyledi: 
“Türk Eğitim Sen Kastamonu Şubesi ve TÜRKAV Kastamonu Şubesinin gönüllü öğretmenlerle beraber üretimini yaptıkları 3 bin 500 adet yapılan siperlik maskelerden ilçemize kamu görevlilerine dağıtılmak üzere 180 maske temsilciliğimize gönderilmiştir. Bizde İnebolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Vefa Sosyal Destek Grubunda görev yapan gönüllü öğretmenlere, PTT İnebolu Şubesine, İlçe Jandarma Komutanlığına, İlçe Emniyet Müdürlüğüne, 32 numaralı ASM ve 112 Acil Sağlık Çalışanlarına olmak üzere 180 maskenin dağıtımını gerçekleştirdik. Ülkece vermiş olduğumuz bu mücadelede en ön safta yer alan değerli sağlık çalışanlarımız ve kamu görevlilerinin korunması amaçlanmıştır. Siperlik maskeler normalde 3D yazıcı ile bir tanesi 1 saati geçen sürede yapılmaktadır. 3500 maskeyi 3 gün gibi çok kısa bir sürede üreten ve ilçemizi de unutmayıp 180 maskeyle destek olan değerli yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.”


Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2020, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER