İnebolu SYDV Personel Alımı Yapıyor

İnebolu SYDV Personel Alımı Yapıyor
banner13
banner3

İnebolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden ve 2020 KPSS 60 puan taban puan koşulu ile üniversite lisans mezunu 1 personel alımı yapacağını duyurdu.

Başvuru Şartları arasında Windows işletim sistemlerini, Microsoft Ofis Programlarının tamamını ve benzeri temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilmek ve iyi bir internet kullanıcısı olmak, En az ( B) sınıfı ehliyet belgesine sahip olmak, aktif araç kullanıyor olmak, vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak, 4 yıllık üniversite mezunu olmak ve 2019 veya 2020 KPSS P3 türünden 60 ve üzeri alma şartları yer alıyor.

Başvuru süreci 2 Şubat 2021 tarihinde sona erecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

1 - Windows işletim sistemlerini, Microsoft Ofis Programlarının tamamını ve benzeri temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilmek ve iyi bir internet kullanıcısı olmak (Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikası sahibi olmak tercih sebebidir. Ayrıca mezun olduğu okulda zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar Bilgisayar İşletmeni sertifikasına sahip olarak değerlendirilecektir.)

2 - En az ( B) sınıfı ehliyet belgesine sahip olmak, aktif araç kullanıyor olmak.

3 - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı

4 - 1.Üniversitelerin en az 4 yıllık lisans eğitimi veren bir fakültesinden mezun olmak.2. ÖSYM tarafından 2019 ya da 2020 yılında lisans mezunları için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak (Mülakata, özel şartlara ilişkin kanıtlayıcı belgeleri teslim eden adaylar arasında KPSS P3'ten en yüksek puanı alan açık kadro sayısının 5 (beş) katı kadar aday çağırılacaktır. Son sıradaki aday ile aynı puanı almış adaylar da mülakat listesine eklenir. Ön başvuruda bulunduğu halde gerekli belgeleri süresi içinde Vakıflara teslim etmeyen adayların ön başvuruları mülakat listesinde değerlendirmeye alınmaz.)3.Windows işletim sistemlerini, Microsoft Ofis Programlarının tamamını ve benzeri temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilmek ve iyi bir internet kullanıcısı olmak (Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikası sahibi olmak tercih sebebidir. Ayrıca mezun olduğu okulda zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar Bilgisayar İşletmeni sertifikasına sahip olarak değerlendirilecektir.)4.İnebolu İlçesinde son altı (6) aydır ikamet etmek,belgelemek ve işe alındığı takdirde İnebolu ilçesinde devamlı ve sürekli olarak ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek,

5.En az ( B) sınıfı ehliyet belgesine sahip olmak, aktif araç kullanıyor olmak.6.Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı, vücut sakatlığı ve özrü bulunmamak (Tam teşekküllü bir devlet hastanesinin ya da özel hastanenin sağlık kurulundan alınacak sağlık raporu mülakatı kazanan adaylardan istenecektir.),

6.16.02.2012 tarih ve 2012/1 karar numaralı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esasların EK (VIII) Personel İş Tanımlarında belirtilen niteliklere sahip olmak,

7.Vakfın işlerini yürütecek düzeyde muhasebe bilgisine sahip olmak tercih sebebidir.

İlan için istenen bütün şartları taşıdığımı kabul eder ve bu şartları belgelendireceğimi taahhüt ederim.

Önemli Uyarı

Başvuru yapacak adaylar aktif ilanlardan sadece bir tanesine başvuru yapabilir. Başvuru yapılan ilan mülakat sürecini tamamladıktan sonra aday başka bir ilana başvurulabilecektir.

Başvurunuzun geçerli olması için internet üzerinden başvurunuzu yaptıktan sonra ilan için istenen belgeleri başvuru süresi dolmadan başvuru yaptığınız ilgili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ulaştırmanız gerekmektedir. Belgelerini teslim etmeyen adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER