İnebolu'nun Yeni Kaymakamı Ejder Demir oldu

İnebolu'nun Yeni Kaymakamı Ejder Demir oldu
banner13
banner3

İçişleri Bakanlığı talimatlarıyla ülke genelinde görevden alınan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları’nın arasında yer alan İnebolu Kaymakamı Yasin Yunak’ın yerine yeni atama yapıldı.

İnebolu Kaymakamlığı görevine Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi Kaymakamı Ejder Demir atandı.

Daha önce Doğanyurt ilçesinde Kaymakamlık görevinde bulunmuş olan ve o dönem İnebolu’ya da vekalet eden Kaymakam Ejder Demir’in önümüzdeki hafta göreve başlaması bekleniyor.

EJDER DEMİR KİMDİR?
Ejder Demir, 1979 yılında Gaziantep’in Şehitkâmil ilçesine bağlı Uğruca Köyünde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Gaziantep’te, lisans eğitimini ise Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. İki yıldan fazla Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra, 2009 yılında Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak 96. Dönem Kilis Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kaymakam adaylığı sürecinde sırasıyla, il stajını Kilis’te, teftiş stajını Adana’da, Kaymakam Refikliği Stajını ise Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde tamamladıktan sonra Eskişehir’in Mihalıççık İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. İçişleri Bakanlığı tarafından yurt dışı staj programı kapsamında Amerika Birleşik Devletlerine gönderildi. Virginia Commonwealth Üniversitesinde İngilizce ve mesleki konularda eğitim aldıktan sonra Ankara’da 96. Dönem Kaymakamlık Kursu’na katıldı. İçişleri Bakanlığının 07/03/2012 tarihli Oluru ile Doğanyurt Kaymakamı olarak görevlendirilen, daha sonra Taşlıçay Kaymakamlığı ve 15 Temmuz sonrası vekaleten Ağrı Vali Yardımcılığına bakan Demir, Kayyum Belediye Başkan Vekilliği ve İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevlerini de yürüttü. 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Göksun Kaymakamlığına atanan Kaymakam Ejder Demir evli ve bir çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Rahmi mahmutoglu
Rahmi mahmutoglu - 4 yıl Önce

Hayirli ugurlu olsun basarilar dileriz

nermin karahan
nermin karahan - 4 yıl Önce

İnebolu için hayırlı uğurlu olsun. Allah sabır sağlık versin başarılar diliyorum.

Mustafa Gürgöl
Mustafa Gürgöl - 4 yıl Önce

Kaymakamımız yeni görev yerinde başarılar dilerim şimdiden güzel ilçemize hoşgeldiniz inşaAllah bir gün yüz yüze de görüşmek nasip olur

Bahriye öztekin
Bahriye öztekin - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun başarı dolu geçmişi bizlere onur verir hoşgeldin sayın kaymakamım

Memet bay Doğanyurt lu
Memet bay Doğanyurt lu - 4 yıl Önce

İlçemiz hoşgeldin yeni görevinde başarılarını temenni ederiz sağlıkla kalın

Cavit Özgün
Cavit Özgün - 4 yıl Önce

Yakın arkadaşım kendisi İnebolu için büyük bir şans çok başarı ve çok dürüst bir kişiliğe sahip olduğunu ifade edebilirim tam bir devlet adamı rabbim yar ve yardımcısı olsun inşAllah sizede hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER