İnebolu Emekli-Sen üyelerine indirim uygulaması başladı

İnebolu Emekli-Sen üyelerine indirim uygulaması başladı
banner13
banner3

Disk Emekli-Sen İnebolu Şubesi üyelerine ve birinci derece yakını olan anne, baba, eş, çocuklarına alışverişlerinde indirim uygulanması için esnaflarla protokol imzaladı.  İnebolu’daki anlaşmalı esnaflarda değişik oranlarda indirim uygulaması faaliyet geçti.

Disk Emekli-Sen İnebolu Şubesi Başkanı Muammer Çelik anlaşmalı esnaflar ile yapılan protokol neticesinde üyeler ve birinci derece yakınlarına indirim uygulamasının başladığını belirterek; “İnebolu Disk Emekli-Sen olarak bizlere desteklerini esirgemeyen kıymetli İnebolu esnafına sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Sendika üyelerimize hayırlı uğur olsun. Sendikamıza üye olmak isteyen arkadaşlarımızı birer fotoğraf ile müracaat etmeleri takdirde üye kayıtları yapılacaktır” dedi.

İnebolu Disk Emekli-Sen anlaşma sağlayan esnaflar arasında şu isimler yer aldı; Atlantis Pide ve Kebap Salonu, Balabanlar Et ve Tavuk Pazarı, Yaşar Gıda Market, Faruk Kundura, Yurtsever Odun Kömür Ofisi, Baysal Fotoğrafçılık, Şahin Konfeksiyon, Murat Ticaret, Fatih Orhan, Abdullah Kundura, Ayhan Kundura, Cemil Kuaför, Göktaş Ticaret, Macit Helva, Aydın Ticaret, Ada Optik, İnebolu Postası Gazetesi”   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER