İnebolu Balıkçı Barınağı Etüt Proje İşleri ihale sözleşmesi imzalandı

İnebolu Balıkçı Barınağı Etüt Proje İşleri ihale sözleşmesi imzalandı
banner13
banner3

İnebolu Limanı’nın özelleştirilmesiyle birlikte balıkçıların ihtiyacının daha da arttığı Balıkçı Barınağı’nın proje etüt çalışmaları için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bolu Bölge Müdürlüğü ihalesi tamamlanarak sözleşmesi imzalandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı - XIII. Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ihaleyi Örnek Şehircilik Planlama Yönetim Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı. 322 bin 900 liraya ihaleyi alan firma İnebolu Balıkçı Barınağı Etüt Proje İşleri hizmetini gerçekleştirilecek. Teslim süresinin 405 gün olduğu işte “İnebolu Balıkçı Barınağı İnşaatı” projesinin yapımına esas olmak üzere ihtiyaç duyulan; Batimetri, Halihazır ve Kara Haritalarının Hazırlanması, Taslak Genel Vaziyet Planı Hazırlanması, Sayısal Modelleme Raporunun Hazırlanması, Sondaj Yapılması, İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu ve Uygulamaya Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporunun Hazırlanması, Kesin Projeler, Özel Teknik Şartname ve Yaklaşık Maliyetin Hazırlanması, Fizibilite Raporunun Hazırlanması, Hidrografik ve Oşinografik Rapor Hazırlanması, 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Hazırlanması, ÇED Araştırması, işler yapılacak.

Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay konu ile ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamada; ‘’ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri ile İnebolu balıkçı barınağı etüd proje hizmeti alım ihalesi imzalandı. İnebolu’muza hayırlı olsun’’ dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sami göçmen
Sami göçmen - 4 yıl Önce

Helal olsun başkan birde pilaji guzzel olsa

Hayri uzgören
Hayri uzgören - 4 yıl Önce

Yeni barınak nereye yapılıyor.eskisine neden sahip çıkılamadı

RECEP AKIN
RECEP AKIN - 4 yıl Önce

Evrenye ye yapsaydiniz bari.

SIRADAKİ HABER