Halk Eğitim Merkezinde maske üretiliyor

İnebolu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde maske üretimi yapılmaya başlandı.

Halk Eğitim Merkezinde maske üretiliyor
banner13
banner3

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşların ihtiyacının karşılanması için maske üretimine başlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’ İnebolu Kaymakamımız Abdullah Atakan Atasoy’un talimatı ile İnebolu Halk Eğitim Merkezimizde 10 kişilik kursiyerimiz ile maske üretimine başladık. İnşallah 2-3 güne kadar maske üretimi dikimini hızlandıracağız. Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ilçemizdeki maske ihtiyacını karşılamaya çalışacağız.’’

HEDEFİMİZ TEKSTİL ATÖLYELERİNİN DE ÖRNEK OLMASIDIR

“Bizim buradaki temel hedefimiz birisi de İlçemizde bulunan2 tekstil atölyelerinin örnek olmasıdır.  Bu tekstil atölyelerinde katkı sağlaması bu sürece hem İnebolu için hem de İnebolu halkı için faydalı olacağı kanaatindeyiz.”

HEDEFİMİZ 3500 MASKE ÜRETİMİ

“Maskeleri üretimini İlçemiz Halk Eğitimi Merkezinde çalışan usta öğreticilerimiz dikiyor. Devletimiz usta öğreticilerimizi mağdur etmeyerek ek ders ücretlerini ödemesini gerçekleştiriyor.”

MASKE ÜRETİMİN SOSYAL MESAFE KOŞULLARI SAĞLANDI

Usta öğreticisi kursiyerlerimizin maske üretiminde esnasında korona virüsü tedbirleri kapsamında sosyal mesafe de korunmasına dikkat ediyor.  ‘’ dedi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet seref
Ahmet seref - 4 yıl Önce

Üreticilerden istirham ediyorum
Maskelerin lastiklerini salamyapsinlar takasıya
Kopuyorlar bizde bu işi biliyoruz.

SIRADAKİ HABER