GÖKTAŞ ARITMA'DAN 30 GÜNLÜK DENEME İMKANI

GÖKTAŞ ARITMA'DAN 30 GÜNLÜK DENEME İMKANI
banner13
banner3

Göktaş Arıtma, cihazlarına güveniyor. Ücretsiz 30 günlük deneme imkanı sunuyor.

Göktaş Ticaret bünyesinde Göktaş Arıtma adı altında sektörün en köklü firması Esli Endüstriyel firmasının ürettiği, Ravent, Aquabir markalarının bayiliği ile daha önce İstanbul ardından Cide, şimdi de İnebolu halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Firma yetkilisi Mustafa Göktaş, temiz, sağlıklı, güvenilir suyu çok pratik ve ergonomik olarak sunmakta olduklarını belirterek şunları söyledi: “Cihazlarımıza ve sistemden çıkan suyun kalitesine o kadar güveniyoruz ki, ücretsiz 30 gün deneme imkanı sunuyoruz. Evinize gelip kuruyoruz, hiç para almadan gidiyoruz, 30 gün sonra satın almak isteyip istemediğini soruyor, memnun kalmazsa tekrar sistemi söküp gidiyoruz. Hizmetimizi Cumhuriyet Caddesi Ziraat Bankası karşısında VESTEL mağazamızda sunuyoruz, tüm halkımızı en azından bilgi almaya ve bir çayımızı içmeye bekliyoruz. Saygılar sunuyoruz.” Diye konuştu.

Arıtma cihazları ile şebeke sularındaki zararlı maddelerin hatta klorların bile temizlendiğini belirten Göktaş, “Ülkemizde belediyeler bulunduğu bölgedeki kaynağı elindeki imkanlarla halka sunmaya çalışıyor fakat eski binalardaki tesisat vb. durumlar sebebi ile ne yazık ki olması gerektiği gibi musluklara ulaşamıyor. Ayrıca evimize gelen su, herhangi bir organizma, mikrop oluşması ve salgın hastalıkları önlemek amacı ile klorlanmak zorunda. Klorun zararlarını anlatmaya kalksam, bu sayfa ne yazık ki yeterli gelmez. En kısadan bir çok çeşit kanserin sebebi olarak gösteriliyor. Özellikle bebekler de çok riskli. Normal şartlarda içinden kloru ayrıştırdığımızda musluklardan akan sularımız satın aldığımız sulardan daha sağlıklı olabilir. Reverse Osmosis arıtma sistemi kloru tamamen ayrıştırmaktadır. ’Evlere monte ettireceğiniz Reverse Osmosis (Ters Ozmos) su arıtma sistemi ile şehir suyunu arıtarak elde edeceğiniz suyu güvenle içebilirsiniz’’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2018, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER