Devlet Hastanesine 14 yeni personel

Devlet Hastanesine 14 yeni personel
banner13
banner3

Sağlık Bakanlığı'na ihtiyaç duyulan sağlık personeli kadroları için 32 bin alım yapılacağını Sağlık Bakanı Koca açıklamıştı. 32 bin personelin 18 bini sağlık personeli olarak alınacak.

İnebolu Devlet Hastanesi’ne toplamda 14 personel alımı gerçekleşecek. Bunlardan 10 tanesinin hemşire olmak üzere laborant, ebe, anestezi, tıbbi sekreter ataması yapılacağı öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı 2020 yılında ilk personel alımlarını yaptı. Farklı kadrolara yapılan 18 bin personel alımı ile 14 bin işçi alımı başvuruları Mart ayının son günlerinde alındı. 18 bin personel alımı için sonuçlar açıklanırken, 14 bin işçi alımında kura çekimi de gerçekleşti.

Sağlık Bakanlığı atama kura sonuçları açıklandı. Temizlik görevlisi, klinik destek personeli ve güvenlik görevlisi olmak üzere 3 kategoride İŞKUR aracılığıyla 14 bin sürekli işçi alımı yapacak olan Sağlık Bakanlığı, kura sonuçları saat 20.00'da erişime açtı. Çekilişin ardından Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ekranı aktif hale getirildi. Kimlik bilgileri ile öğrenilecek olan Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alımı sonuçları https://iscisonuc.saglik.gov.tr/ ekranı üzerinden sorgulanabilecek.

İnebolu Devlet Hastanesi’ne ataması yapılan 14 personelin 1 hafta içinde göreve başlaması bekleniyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ergün kaya
Ergün kaya - 2 yıl Önce

Temizlik ve şoförlük

Sefer Ünal
Sefer Ünal - 4 ay Önce

İşçi alımı var mı acaba temizlik personel olur

Hayati nalbantoğlu
Hayati nalbantoğlu - 3 yıl Önce

Işe çok iş verin ne olur var lütfen beni işe alın her yere dı siz bana olma

Sefer Ünal
Sefer Ünal - 3 ay Önce

Temizlik görevlisi

SIRADAKİ HABER