Çölmekci'den açıklama 'Şimdi sözünüzü tutma zamanı geldi'

Çölmekci'den açıklama 'Şimdi sözünüzü tutma zamanı geldi'
banner13
banner3

İnebolu Belediyesi’nin İskelle Altı mevkisindeki 5.500 metrekare arsayı Araç Muayene İstasyonu için satışa çıkarmasının ardından bir açıklama da Kırkyıl Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Çölmekci’den geldi.

Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay’da seslenen kooperatif başkanı Ahmet Çölmekci “2019 Yerel seçim öncesinde; Kurt Köyüne Araç Muayene İstasyonu ve Sanayi Sitesini kurmaya sanayicilerimize söz vermiştiniz. Şimdi sözünüzü tutma zamanı geldi” dedi.

Seçim öncesinde Sanayi Sitesini İnebolu’muza kazandırarak istihdama yönelik projeleri hayata geçireceğini bildiren belediye başkan adayı Mustafa Huner Özay, hem Kırkyıl Kooperetifi kadin sohbet numaralari hem Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından düzenlenen toplantılara katılarak İnebolu’muza kırkyıldan beri kurulamayan sanayi sitesini ve araç muayene istasyonunu Kurt Köyünün altına kuracağını belirterek seçimde destek istemiş ve sanayicilerimizde destek olmuşlardır.

Belediye başkanı olduğundan itibaren gerek kooperatif yönetimi olarak gerek başkanı olarak Kurt Köyündeki hazine ye ait arazileri sanayi sitesi kurulabilmesi için kooperatifimize satışı defalarca talep edilmiş ama ne yazık ki yine bir sonuca varılamamıştır.

Kooperatif başkanları ve belediye başkanı arasındaki son toplantı da ise sanayi sitesi yapılması düşünülen Kurt Köyü arazilerinin tamamını belediye tasarrufuna geçirerek sanayi sitesini kuracağını bildiren Mustafa Huner Özay şimdide Araç Muayene İstasyonunu İskelleye kurulacağını bildirerek aslında sanayi sitesinin kurulmasına destek değil engel olacağını üzülerek belirtmek isterim .

Ve tek bir soru sorarım. Sanayi alanı imarlı Kurt Köyü altına Sanayi Sitesi ve Araç Muayene İstasyonu kurmayacaksınız da ne kuracaksınız?

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER