ÇAKILCI: 'BİZİM SİYASETLE İŞİMİZ YOK'

ÇAKILCI: 'BİZİM SİYASETLE İŞİMİZ YOK'
banner13
banner3

İnebolu Muhtarlar Derneği, olağan kongresi Salı günü Belediye Sinema Salonu'nda yapıldı.

Muhtarların yoğun katılımı ile tam bir demokrasi içinde gerçekleşen kongre de Ayva Köyü Muhtarı ve mevcut Dernek Başkanı Ahmet Çakılcı'nın karşısına Boyran Mahallesi Muhtarı Ali Altun çıktı. İki listenin yarıştığı kongrede mevcut başkan Ahmet Çakılcı ve listesi 49 oy alarak güven tazeledi. Boyran Mahallesi deneme bonusu veren siteler Muhtarı Ali Altun ve listesi ise 26 oyda kaldı. Seçimde 6 oy da çeşitli nedenlerden dolayı geçersiz sayıldı.

Yeni yönetim listesi şöyle oluştu: Başkan Ahmet Çakılcı Ayva Köyü Muhtarı, Emrullah Kuruahmet Esenyurt Köyü Muhtarı, İsmail Erdeniz Özlüce Köyü Muhtarı, Yaşar Şeref Taşburun Köyü Muhtarı Celal Coduroğlu Toklukaya Köyü Muhtarı, Bahattin Atılgan Aşağıhatıpbağı Mah Muhtarı, Mustafa Turhan Çubuk Köyü Muhtarı

ÇAKILCI: “BİZİM SİYASETLE İŞİMİZ YOK”

İnebolu Muhtarları Birleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Çakılcı, olağan genel kurul sonrası basın açıklamasında bulundu.

İlçedeki gazetelere yazılı basın açıklamasında bulunan Çakılcı, derneğin 2006 yılında kuruluşundan bu yana 3 yılda bir kongresinin yapıldığını ve tarafsız olarak muhtarların katılımı ile gerçekleştiğini belirterek şu açıklamayı yaptı:  "Dernek Başkanlığına aday olan Boyran Mahallesi Muhtarımız sayın Ali Altun, bizim derneğimizin üyesi ve aday olmak en doğal hakkıdır. Buna kimsenin itirazı olamaz. Sayın Muhtarımız Ali Altun'a biz her konuda teşekkür ederiz. Dernek başkanlığına aday olması bizleri onurlandırmıştır. Bu bir yarıştır. Bizler Köy ve Mahalle Muhtarlarımızla tarafsız olarak İnebolu'muzun sorunları konusunda bize ne düşüyorsa yanınızda olmaya devam edeceğiz. Birlik beraberlik yapmaya hazırız.

Çayın suyu akar kumu kalır. Bizim siyasetle bir işimiz yok. Her Muhtarımızın kendine göre siyasi görüşü vardır. Bizler buna saygı duymak zorundayız. Siyaset Ankara'da farklı siyasi partilerin liderlerini yan yana getirirken, orada ılıman bir hava oluşmuşken İnebolu'da ayrımcılığı körüklemek ne kadar doğrudur. Sizden bizim beklentimiz İlçenin sorunlarını el ele birlik beraberlik içinde çözüme kavuşturmaktır. Koltuklar geçici
hizmetler kalıcıdır. Bizler Mahalle ve köy Muhtarlarımızla tarafsız olarak İnebolu'muzun sorunları konusunda bize ne düşüyorsa yapmaya hazırız."

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2022, 22:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER