“Bizleri Yanıltmayıp Sözlerinde Durmadılar”

“Bizleri Yanıltmayıp Sözlerinde Durmadılar”
banner13
banner3

Koronavirüs kısıtlamaları kapsamında ilçemizdeki birçok berbere işyerlerinin açılışının 2. Gününde kullan-at önlük kullanmadığı gerekçesi ile 5326 sayılı kabahatler kanunu-emre aykırı davranış-32. Maddeden 392 tl ceza kesildi. 55 gün işyerleri kapalı olan berbere ceza kesilmesine birçok kişi tepki gösterdi. Cezaların tebliğ edilmesinden birkaç saat sonra İlçe Kaymakamı ile birlikte Belediye başkanı bu esnafları gezerek cezaların kendilerine tekrar ödemesinin yapılacağını söylediler.

Ancak aradan 1 ay geçmesine rağmen berberlere herhangi bir ödeme yapılmadı. Verilen sözlerin tutulup tutulmadığını sorduğumuz cezalı Berber Aziz Uğurtan tepkisini göstererek şunları söyledi;    

“Bizleri yanıltmayıp yine sözlerinde durmadılar. 55 gün iş yerimizin kapalı kaldığı dönemde bizlerin 1 kere bile halini hatrını sormayan kişiler, iş yerlerimizin açılmasının 2. gününde haksız yere, denetleme yapılmadığı halde şahsıma ceza yazıp, daha sonra  tepki göstermemizin ardından iş yerime gelip cezayı ödeyeceğiz diyenler; sanmayın bu günleri unuturuz. Biz bu bedeli öderiz,  zamanı geldiğinde de meydana çıkıp söz hakkı almak her Türk vatandaşının hakkı olduğunu hatırlatırım.!

YORUM EKLE
YORUMLAR
Namık Bozay
Namık Bozay - 4 yıl Önce

Siyasetçinin verdiği söze güvenmemyi biliyoruz..

SIRADAKİ HABER