Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyası’na İnebolu Muhtarlar Derneğinden destek

Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyası’na İnebolu Muhtarlar Derneğinden destek
banner13
banner3

İnebolu Muhtarları Birleşme ve Dayanışma Derneği, Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına Dernek olarak tüm muhtarların katılımı ile 10 bin TL bağış yaptı.

Muhtarlar Derneği’nden yapılan açıklamada Bu yardımın muhtarların şahsi yardımları ile 15 bin 000 TL’ye ulaştığı belirtilerek şunlar ifade edildi:

“Bu durum dernek ve Muhtarlarımızla birlik beraberliğimizin göstergesi olmuştur. Dernek Yönetimi olarak birlik ve beraberliğimiz için tüm muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Biz İnebolu Muhtarları olarak daima devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Muhtarlar olarak köylerimizde ve mahallelerimizde tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya, onların yardımına koşmaya devam edeceğiz. Geçirmiş olduğumuz bu zorlu süreçte muhtarlar olarak devletin eli vatandaşın sesi olmaya salgın süresince verilen talimatları uygulamaya devam edeceğiz. Rabbim bir an önce bu salgının biterek tekrar eski günlerimize dönmeyi nasip etsin. Mübarek Ramazan Bayramı’nı da kutlar hayırlara vesile olmasını dileriz”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ramazan şivetoğlu
Ramazan şivetoğlu - 4 yıl Önce

Teşekkür başkan Allah kabul etsin Hayırlı ramazanlar

SIRADAKİ HABER